Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Útoky na Šmajdu: Už podvádzaš ako Ištvancová!

Miroslav Šmajda Zobraziť galériu (7)
Miroslav Šmajda

BRATISLAVA – Pustili sa do neho! Na serveri youtube sa najnovšie objavilo video, v ktorom sa niekto snaží zdiskreditovať finalistu Česko Slovenskej SuperStar Miroslava Šmajdu (21). „Antifanúšik“ niekoľkými vetami vykresľuje rockera ako klamára a podvodníka!

Všetko nasvedčuje tomu, že neprajník sa nechal inšpirovať škandálom Paulíny Ištvancovej. Bývalá finalistka sa ešte v začiatkoch súťaže „preslávila“ tým, že jej otec takpovediac kupoval postup. Posielal jej totiž enormný počet esemesiek z čerstvo nakúpených sim-kariet.

Video, v ktorom sa jeho autor naváža do Šmajdu, je vytvorené pomerne amatérsky a v českom jazyku. Zjavujú sa v ňom vety typu: „Ešte neviete, čo je Šmajda zač!“ alebo „Jeho rodičia kúpili od zlodejov paušály a Mirovi posielajú tisíce hlasov."  Podľa tvrdení človeka, ktorý tento „kúsok“ vytvoril, je to v Šmajdovom prípade oveľa horšie ako u Ištvancovej.

Na základe týchto tvrdých obvinení sme oslovili samotného finalistu. „Moji rodičia? A z čoho, preboha?!“ reagoval s pobavením blondiak. „K tomu sa nemusím ani vyjadrovať. Fakt nemám predstavu, z čoho by to zaplatili,“ dodal, pričom jedným dychom priznal, že ho takéto správanie niektorých ľudí neprekvapuje. „Keď má niekto nejaké komplexy a potrebuje sa k niečomu takému schyľovať... v pohode, nech sa realizuje,“ uzavrel. Svojmu neprajníkovi nakoniec poprial, nech nájde pokoj v duši.

VIDEO: Česko Slovenská SuperStar: Šmajda je podvník!

 

Sledujte TOPKY TV: Miro Šmajda hovorí o svojich neprajníkoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu