Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Policajti v honbe za pokutami: Riskujú životy na našich cestách, stojí im to za to?

Policajti v plnom nasadení
Policajti v plnom nasadení (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Začiatkom februára otriasli hlavným mestom dve vážne nehody, ktorých priamymi účastníkmi boli policajti. Síce si plnili svoje služobné povinnosti, podľa mnohých v prvom rade ohrozili svoju vlasnú bezpečnosť, ako aj bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky. Prinášame vám videá, ktoré zachytávajú podobné situácie v rámci slovenských ciest. Pozrite sa, kam sú policajti schopní zájsť, len aby vybrali pokuty za priestupky.

Vaše tipy

Po nehode na moste Lafranconi v Bratislave skončili dvaja policajti v nemocnici. V pravom jazdom pruhu zastavili BMW-čko, ktoré podrobili kontrole. Prekážku na ceste si nevšimol kamionista a zrážke už nedokázal zabrániť. Policajti video incidentu zverejnili a rozpútala sa obrovská diskusia ohľadom ich práce. Jedni mužov zákona zastávajú, iní tvrdia, že pri vyberaní pokút sú až príliš horliví, dokonca často stoja na hrane svojich možností a riskujú najmä vlastné životy.


Prečítajte si aj:

Polícia zverejnila VIDEO hrozivej nehody na moste Lafranconi: Takto dopadli muži zákona

Smola sa im lepí na päty, ďalšia nehoda policajtov v Bratislave: FOTO Napálili to do stĺpa


Dopravný analytik Ján Bazovský radí, že ak je následok priestupku minimálny, treba zvážiť, či je vôbec potrebné vodiča zastaviť. "Policajti vidia všetko príliš čierno-bielo. Čo by sa stalo, keby ostal jeden priestupok nepotrestaný? Prečo sú policajti takí horliví? Asi je problém v systéme...," skonštatoval s tým, že často sa vo svojej praxi stretáva s tvrdením, že sme policajný štát. "Policajti naháňajú priestupky a častokrát zločiny ostávajú nevyriešené," myslí si Bazovský.

Pozrite si nasledujúce videá, ktoré zachytávajú policajtov na našich cestách. Obrázky, zdá sa, nepotrebujú komentár.

Policajti ohrozujú cestnú premávku 1

Policajti ohrozujú cestnú premávku 2

Policajti ohrozujú cestnú premávku 3

Viac o téme: OhrozeniePriestupkyCestná premávkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu