Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nehoda na bratislavských Zlatých pieskoch: Vodička (59) zrazila školáčku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Na bratislavských Zlatých pieskoch zrazila dnes po obede 59-ročná vodička školáčku. Dievčatko skončilo s poraneniami v nemocnici.

Policajti vyšetrujú okolnosti nehody, ktorá sa stala dnes krátko pred 14.15 hodinou pri zastávke mestskej hromadnej dopravy Zlaté piesky na Ceste na Senec. "Podľa doterajších informácií 59-ročná vodička osobného motorového vozidla zn. Mercedes C viedla vozidlo po uvedenej ceste v smere do centra mesta, kde z doposiaľ nezistených príčin došlo k stretu s maloletou chodkyňou, ktorá prechádzala cez vozovku mimo určený priechod pre chodcov, resp. nadchod na to určený," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková.  

Na mieste zasahovali bezprostredne po zrážke privolaní záchranári. Školáčka utrpela zranenia, s ktorými ju záchranári previezli do jednej z bratislavských nemocníc. "Požitie alkoholických nápojov bolo u vodičky vykonanou dychovou skúškou vylúčené," doplnila Mihalíková. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 

 

Viac o téme: NehodaChodkyňaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu