Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Fekálny fantóm naháňa ženám strach: Svedectvo ženy, že v Bratislave je zvrhlíkov viac

podozrivý muž Zobraziť galériu (3)
podozrivý muž (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Bratislavčanky už niekoľko dní sužuje správa o otrasných útokoch ďalšieho fekálneho fantóma. Do redakcie sa nám ozvala žena, ktorá útok zažila na vlastnej koži. Po dolapení Martina (24), ktorý už sedí za podobné odpornosti vo väzbe, vedela, že na ňu neútočil on.

"Keď som uvidela tieto kamerové záznamy, všetko sa mi spätne vybavilo," začína s opisom svojej nepríjemnej skúsenosti čitateľka, ktorá s nami komunikovala aj počas honby za prvým fekálnym fantómom. "Som si priam na 100 percent istá, že mňa 24. októbra minulý rok na Šancovej ulici napadol práve tento muž. Aj biele tenisky sa mi vybavili - okrem bieleho mobilu. Tiež s rovnako ´prikrčeným´ postojom, presnejsie držaním tela."

FOTO Fekálny fantóm naháňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Ako ďalej čitateľka povedala, od začiatku sa jej muž, ktorý ju napadol, nezdal až taký tmavý, ako dnes už obvinený 24-ročný Martin. "Ten, ktorý mňa napadol, mal určite okolo 30-tky. Od začiatku som tvrdila, že mám podozrenie, že sú viacerí. Po zadrzani 24-ročného Martina sa aktuálny páchateľ na čas stiahol. Teraz sa zrejme zdekompenzoval natoľko, že útočí ďalej," myslí si čitateľka, ktorej meno kvôli citlivosti prípadu nechávame v anonymite. 

FOTO Fekálny fantóm naháňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Stali ste sa obeťou útoku ďalšieho fekálneho fantóma? Dajte nám vedieť na tipy@topky.sk


Prečítajte si aj:

Neuveriteľné! V uliciach Bratislavy útočí ďalší fekálny fantóm: Víkendový útok výkalmi na ženu

Šok pre Bratislavčanky: V uliciach vyčíňa ďalší fekálny fantóm, za víkend šesť otrasných útokov


Polícia eviduje šesť nových útokov

"Na jednotlivých útvaroch v rámci Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave sme od soboty doposiaľ prijali celkom 6 oznámení v súvislosti s útokmi močom a výkalmi na 4  ženy a 2 dievčatá," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová. Vo všetkých prípadoch začala polícia trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva, pričom po zatiaľ neznámom útočníkovi pátra.

Polícia sa so žiadosťou o spoluprácu obracia aj na prípadných svedkov, aby akékoľvek relevantné informácie o skutkoch, o osobe páchateľa, ktorými disponujú, poskytli na bezplatnom čísle 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Viac o téme: VýkalyFekálny fantóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu