Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Bolestné PRIZNANIE známej krásky: ŠIKANA... Prezývali ma GORILA!

Calvin Harris a Vick Hope Zobraziť galériu (4)
Calvin Harris a Vick Hope (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Prehovorila o svojom trápení! Vick Hope (32) je verejnosti známa ako kráska, ktorá očarila známeho DJ-a Calvina Harrisa (38). Ten sympatickú moderátorku nedávno požiadal o ruku. Tmavovláska pôsobí navonok ako úspešná a sebavedomá žena. V najnovšom rozhovore však priznala, že si počas školských čias prešla peklom.

Sebavedomá a očarujúca! Taká je priateľka Calvina Harrisa - Vick Hope, ktorá rada predvzádza svoj sexepíl v sexi outfitoch a pokojne aj holé prsia počas oddychu na pláži. 

Sympatická tmavovláska však priznáva, že nie vždy bolo tomu tak. „V škole som bola šikanovaná. Chlapci sa mi posmievali, že mám chlpaté nohy a zvykli ma prezývať gorila. Bola som z toho nešťastná a cítila som veľký hnev,” priznala Vick v rozhovore pre The Sun.

Muži, ktorí ju v mladosti šikanovali, si dnes môžu búchať hlavu o stenu. Vyrástla z nej totiž úspešná a krásna žena, ktorá je nielen snúbenicou Calvina Harrisa, ale je tiež úspešnou moderátorkou. Hope sa netají tým, že keď začala pôsobiť v šoubiznise, mala potrebu svoj vzhľad meniť. „Žehlila som si vlasy a nosila som výrazny mejkap. Ale nič z toho som vlastne nebola ja,” povedala k tomu tmavovláska. „Potom som si vlastne uvedomila, že vďaka veciam, ktoré ma odlišujú, som výnimočná, zaujímavá a krásna,” dodala. 

Vick sa netají tým, že po boku Calvina prežíva maximálne šťastie. Spočiatku svoj románik držali v tajnosti. Neskôr sa ale rozhodli svoju lásku prestať skrývať a dokonca ju plánujú spečatiť svadbou. 

Viac o téme: Calvin HarrisVick Hope
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu