Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Každý ju pozná ako škaredú tučibombu, ona je totálna samica: Pozrite, ako dnes vyzerá Sladká Valentína!

Natalia Streignard sa zviditeľnila ako Sladká Valentína, v realite je to ozajstná kočka. Zobraziť galériu (13)
Natalia Streignard sa zviditeľnila ako Sladká Valentína, v realite je to ozajstná kočka.

CARACAS - Akoby to ani nebola ona! Španielská herečka Natalia Streignard (45) účinkovala v mnohých telenovelách, no diváci si ju azda najviac spájajú s nie príliš peknou, ale za to milou, bacuľkou Valentínou. V tomto počine bola umelkyňa zväčša zamaskovaná. Nečudo, že viacerí majú pri pohľade na jej reálnu podobu pocit, že sa dívajú na celkom inú ženu. Plavovláska navyše s pribúdajúcimi rokmi vyzerá stále lepšie a lepšie.

Starne do krásy! Pre väčšinu ústredných postáv z telenoviel je typické, že sú šarmantné a krásne. V počine Sladká Valentína tomu tak nebolo. Z herečky Natalie Streignard totiž tvorcovia urobili obéznu a okuliarnatú dievčinu, ktorá sa zamilovala do pekného Oresta. Aj v takomto prevedení si však sympatická herečka získala množstvo priaznivcov po celom svete. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Od nakrúcania Sladkej Valentíny ubehlo zhruba 13 rokov a z Natalie je dnes zrelá štyridsiatníčka, ktorá má štvorročného synčeka Jacquesa a ročnú dcérku Giu. Kto však zbadá plavovláskine fotky v bikinách, tomu ani nechce veriť. Usmievavá herečka sa totiž pýši telom, ktoré jej môžu závidieť aj mladšie ženy. 

Za štíhle krivky vďačí Natalia pravidelnému pohybu, i tomu, že si dáva pozor na stravu. V rozhovoroch sa nikdy netajila tým, že je vegetariánka. „Mäso mi vôbec nechýba. Som zdravá a vyhýbam sa toxínom. Tých, čo ho jedia, však neodsudzujem,” poznamenala v minulosti kráska.  

Natalia Streignard má 45 rokov, dve deti a fantastickú postavičku.
Zobraziť galériu (13)
Natalia Streignard má 45 rokov, dve deti a fantastickú postavičku.

Viac o téme: Natalia StreignardSladká Valentína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu