Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Do tretice všetko dobré: Zrelá kráska zo Škaredej Betty sa opäť vydala!

Vanessa Williams a Jim Skrip Zobraziť galériu (10)
Vanessa Williams a Jim Skrip (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Americká speváčka a herečka Vanessa Williams a Jim Skrip sa v sobotu zosobášili. Na slávnosti sa zúčastnili rodinní príslušníci a priatelia dvojice. Radostnú novinku potvrdili pre americký týždenník People zástupcovia 52-ročnej nevesty, ktorá informovala o zásnubách vlani v septembri.

Pre Miss America 1983 je to už tretia svadba. V minulosti boli jej manželmi Ramon Hervey II., s ktorým má tri deti a tiež Rick Fox. S druhým menovaným má dcéru Sashu. 

Vanessa Williams, známa aj ako Vanessa L. Williams, vydala v roku 1988 debutový album The Right Stuff, po ktorom nasledovalo ďalších sedem štúdioviek. Zatiaľ naposledy uviedla na trh nahrávku The Real Thing (2009).

Na prestížnu cenu Grammy ju nominovali jedenásťkrát. Zahrala si vo filmoch ako Likvidátor (1996), Jedlo pre dušu (1997), Vášnivý tanec (1998), Elmo v Krajine mrzútov (1999), Drsný Shaft (2000), Rodinka na výlete (2004) alebo A potom prišla láska (2007). Vďaka účinkovaniu v seriáli Škaredá Betty (2006 - 2010) ju tri razy nominovali na Primetime Emmy Award. 

Viac o téme: Vanessa WilliamsJim Skrip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu