Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pamätáte si kapelu Scooter? Jej frontman sa za tie roky vôbec nezmenil!

H. P. Baxxter zo skupiny Scooter kedysi a dnes Zobraziť galériu (3)
H. P. Baxxter zo skupiny Scooter kedysi a dnes (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Drží si ten istý imidž! Nemecká hviezda H. P. Baxxter (46) so svojou hudobnou skupinou Scooter zažiarila ešte v 90. rokoch minulého storočia. Časy najväčšej senzácie okolo techno hitov sú síce fuč, no speváka by ste poľahky spoznali aj dnes. Ani pred blížiacou sa päťdesiatkou na ňom nebadať nijaký rozdiel.

Zvoľnil tempo? H. P. Baxxterovi sa s kapelou Scooter podarilo preraziť za hranice Nemecka a dobiť prvé priečky hitparád s hneď niekoľkými hitmi. V súčasnosti o tejto hudobnej formácii už síce veľa nepočuť, svojmu chlebíku sa však venuje naďalej. Jej líder pritom nezabúda na oddych a zaslúženú dovolenku pri mori.

Paparazzi speváka zastihli pred pár dňami vo vlnách vychyteného letoviska na juhu Francúzska. O tom, že ide o techno maniaka zo skupiny Scooter pritom nebolo najmenších pochýb. Baxter totiž stále nosí účes v štýle ježka s farbou platinovej blond. V uchu mu dokonca nechýbajú kruhové náušničky. Presne ako v časoch, keď so svojimi videoklipmi hviezdil aj na našich televíznych obrazovkách.

Blondiak sa v mori nekúpal sám, ale v spoločnosti neznámej dámy. Tá na rozdiel od svojho partnera však predviedla opálenú pokožku, pričom jej bikiny obopínali vnady vylepšené plastickým chirurgom. Baxter už raz skončil v chomúte, keď sa v roku 2006 oženil s priateľkou Simone. Dvojica sa ale po piatich rokoch manželstva rozviedla.

Prečítajte si viac o formácii Scooter

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu