Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda sitkomov ukázala dvojitú bradu: Som stará a tlstá!

Roseanne Barr ako hviezda vlastného sitkomu a v súčasnosti Zobraziť galériu (9)
Roseanne Barr ako hviezda vlastného sitkomu a v súčasnosti (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Bez servítky! Napriek tomu, že Roseanne Barr (59) väčšinu doterajšieho života bojovala s kilami navyše, na kyprých krivkách si dokázala vybudovať slušnú kariéru. A ako sa zdá, zmysel pre humor ju neopúšťa ani na staré kolená. Ukázala svoju prirodzenú tvár a poriadne si v komentári naložila.

Duchom nestarne! Odkedy sa Roseanne Barr zviditeľnila na televíznych obrazovkách, ubehlo už takmer štvrťstoročie. Srdcia miliónov divákov si získala ako sympatická mama početnej rodiny s nezameniteľným nadhľadom a korpulentnejšou postavou. Po 24-och rokoch od začiatku nakrúcania situačnej komédie s príznačným názvom Roseanne však svojich fanúšikov prekvapila opäť. Ukázala svojský pohľad na šediny a starnutie ako také.

„Stará tučná Židovka,“ týmito drsnými slovami herečka okomentovala vlastnú fotografiu, o ktorú sa podelila v migroblogovacej sieti Twitter. So strapatými sivými vlasmi a bez kvapky mejkapu sa o akúkoľvek úpravu ani len nepokúšala. V takmer dôchodkovom veku sa zrejme rozhodla staviť na prirodzenosť a vyumelkovaný Hollywood hodiť za hlavu.

Hoci za čias Roseanninej najväčšej popularity plastiky až takou samozrejmosťou neboli, operačnému stolu sa nevyhla. Počas manželstva so svojím seriálovým partnerom Tomom Arnoldom podstúpila zmenšenie poprsia, liposukciu brucha a vylepšenie nosa. Pred štyrmi rokmi však priznala, že jej motivácia nebola práve najzdravšia. „Myslím, že preto som mala všetky tie zákroky. Chcela som od neho uniknúť a po návrate domov byť radšej so sestričkami ako s ním osamote,“ prezradila na margo štvorročného zväzku v denníku Guradian.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu