Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spoznávate toto legendárne duo? Po rokoch je jeden švihák, druhý bradáč!

Bud Spencer a Terence Hill kedysi a v súčasnosti Zobraziť galériu (3)
Bud Spencer a Terence Hill kedysi a v súčasnosti

RÍM – Sú z nich sympatickí deduškovia! Hoci Bud Spencer (82) a Terence Hill (73) už spolu komédie nenakrúcajú, vďaka niekdajším výkonom pred kamerami stále patria medzi najobľúbenejšie herecké dvojice. Pribúdajúce roky však vníma každý po svojom. Jeden sa udržiava vo forme, druhý zapustil šedivú bradu.

Zvyk je železná košeľa! Hrdinovia svetoznámych westernov svoj imidž nemenia ani na staré kolená. Bud Spencer a Terence Hill sa stali hviezdami strieborného plátna už v 60. rokoch minulého storočia. Zatiaľ čo mladší z dvojice pôsobil vždy ako štíhly Casanova, jeho o 9 rokov starší kolega sa zviditeľnil zavalitou postavou a hustou bradou. Zaujímavé je, že navlas rovnaký dojem zanechávajú aj v súčasnosti. Pribudli im len vrásky a šediny.

Bud Spencer sa pred médiami naposledy blysol minulý týždeň v Nemecku, kde predstavoval svoju zbrusu novú knihu. Na tlačovú konferenciu síce dorazil v obleku, vyzeral však značne unavene. Pod očami sa mu totiž črtali neprehliadnuteľné vačky. Inak by ho však slovenskí fanúšikovia zrejme prirovnali k deduškovi Večerníčkovi. Najmä pre jeho dlhú bielu bradu, ktorú si od marca stihol vypestovať.

Oproti Budovi si Terence stále udržiava obdivuhodnú formu a mladistvý zovňajšok. Napomáha mu k tomu nielen farbenie vlasov, ale tiež dohladka vyholená tvár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu