Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Božská Miranda odhalila tajomstvá krásy: Šokujúce triky za pár centov!

Miranda Kerr prezradila vlastné recepty na oslnivý zovňajšok. Zobraziť galériu (10)
Miranda Kerr prezradila vlastné recepty na oslnivý zovňajšok. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Krása nemusí stáť majetok! Hoci mnohé celebrity na svoj zovňajšok mesačne míňajú hriešne sumy peňazí, nájdu sa aj svetlé výnimky. Jednou z nich je Miranda Kerr (29), ktorá patrí k najpôvabnejším modelkám. Anjelskú tvár a dokonalé krivky však rozmaznáva tým najlacnejším, čo v domácnosti nájdete.

V jednoduchosti jej krása! V duchu tohto hesla poňala starostlivosť o svoj vzhľad, ktorý ju živí, austrálska manekýnka Miranda Kerr. K jej režimu neodmysliteľne patria hodiny v posilňovni, procedúram v luxusných kozmetických salónoch sa však vyhýba. Vystačí si s lacnými trikmi, o ktoré sa podelila v nedávnom interview.

Šípkový olej, balzam na pery či dokonca obyčajná lyžička – to všetko kráska od protinožcov používa vo vlastnom dennom rituáli. „Teraz keď som matkou, nemám toľko času venovať sa svojej pleti,“ úprimne priznáva v rozhovore pre BellaSugarTV. Zvykne preto siahnuť po kozmetickom „zázraku“ na hojenie jazvičiek, ktorý je dostupný už od 15 eur: „Na noc si rada dávam šípkový olej. Je plný antioxidantov a funguje na bunkovej úrovni v omladzovaní pokožky.“

Pomerne zaujímavo vyznievajú tiež Mirandine triky na starostlivosť o oči. Na rozjasnenie očných viečok používa klasický balzam na pery. Ak práve nemá po ruke klieštiky na natočenie rias, použije lyžičku. A na čo v súvislosti s pokožkou nedá dopustiť? „Je to suchá kefka, ktorú dostanete v obchodoch so zdravými potravinami. Vykefujte si ňou telo a vaša pokožka bude superhladká,“ prezradila svoje ďalšie tajomstvo. Ideálny čas na zbavenie sa odumretých kožných buniek je podľa nej po sprche. Zdá sa teda, že krása niektorých hviezd nestojí ani veľa času, ani peňazí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu