Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto dojčí David Beckham: Mlieko mu kvapká z umelého prsníka!

David Beckham v sebe starostlivého otecka nezaprie. Zobraziť galériu (6)
David Beckham v sebe starostlivého otecka nezaprie. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Rodičovské povinnosti si naozaj užíva! Štvornásobný otecko David Beckham (36) sa láskou k svojim ratolestiam nikdy netajil a vždy v starostlivosti o ne pomáhal manželke Victorii (37) na maximum. Inak to nie je ani pri vytúženej dcérke Harper Seven!

Úlohu mamičky dokáže zastúpiť v každom ohľade! Zdá sa, že David Beckham nepatrí medzi esá len na futbalovom trávniku. Britský stredopoliar je rovnako obratný a skúsený, aj čo sa týka prebaľovania a kŕmenia jeho najmladšieho prírastku do rodiny. Keď treba, maličkú dcérku dokonca aj nadojčí zo špeciálne vyrobeného prsníka. Ten má popruhmi pripevnený k hrudníku a kvapká mu z neho umelé mlieko.

David Beckham v sebe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď kojenie v podaní futbalovej hviezdy na prvý pohľad pôsobí ako obdivuhodná idylka, od skutočnosti má trošku ďaleko. Na fotografii totiž nepózuje skutočný David s malou Harper, ale jeho dvojník držiaci bábätko. Dvojica je síce na nerozoznanie od pravej, no úsmevný záber je „len“ ďalším výsledkom práce známej umelkyne Alison Jackson. Tá našla záľubu a živobytie v tom, že zachytáva celebrity v najrôznejších situáciách. S jedným detailom – pri aranžovaní scén vždy spolupracuje s náhradníkmi a nie so skutočnými hviezdami.

Dojčiaci David Beckham tvorí súčasť zbierky fotografií s názvom Exposed! 2011, ktorá nedávno vyšla v knižnej podobe. Futbalistu si pritom Alison nevzala na mušku po prvýkrát. Už pred samotným pôrodom ho spolu s tehotnou Victoriou zvečnila pri cvičení na fitlopte. A aj vtedy boli dabléri od skutočného prominentného páru doslova na nerozoznanie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu