Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna ako obrázok: Z hviezdy seriálu Kosti je štýlová tehuľka!

Emily Deschanel Zobraziť galériu (7)
Emily Deschanel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Výrazne opeknela! Hoci Emily Deschanel (34) poznáme ako chladnú antropologičku so zmyslom pre humor, mimo kamier pôsobí ako nádherná dáma. Prezývka Kosť, akou ju častuje jej seriálový kolega, sa jej mimoriadne hodí aj v skutočnosti – vďaka tehotenstvu je ženská ako nikdy!

Plnšie vnady a neopísateľný šarm! S takým imidžom sa Emily v pondelok večer predvádzala na párty venovanej seriálu Kosti, v ktorom stvárňuje jednu z ústredných postáv. Nahodená v oranžovej róbe však mala od doktorky Temperence Brennanovej na míle ďaleko. Bez svojho typického nohavicového kostýmu priam sršala pôvabom – aj vďaka prvým oblinám!

Zlatý retiazkový náhrdelník, čierna listová kabelka a dokonalé líčenie – aj vďaka týmto doplnkom Emily paparazzom vyrážala dych. A verte, že oči na nej mohol nechať aj nekompromisný agent Booth, vlastným menom David Boreanaz. Krásnu kolegyňu si dokonca fotil mobilom!

Chýry o tom, že brunetke rastie pod srdcom prvý potomok, začiatkom minulého mesiaca vypustila jej sestra Zooey prostredníctvom siete Twitter: „Moja veľká sestra Emily (alias Kosť) a jej manžel, David Hornsby, budú mať dieťa. Som nadšená, že budem teta!“ Vďaka tomuto statusu herečke nezostávalo nič iné ako správy potvrdiť. Prostredníctvom svojej hovorkyne len doplnila, že porodiť by mala koncom roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu