Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tajomstvo seriálovej doktorky je vonku: Kostička, čo ti to vykúka spod šiat?

Emily Deschanel nenápadne odhalila zväčšujúce sa bruško a naznačila, že by mohla byť po druhý raz tehotná. Zobraziť galériu (11)
Emily Deschanel nenápadne odhalila zväčšujúce sa bruško a naznačila, že by mohla byť po druhý raz tehotná. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Pred svetom skrýva radostnú správu! Hoci sa Emily Deschanel (37) po prvom pôrode bez problémov dostala do pôvodnej formy, v súčasnosti sa už opäť zaobľuje do krásy. Médiám síce zatiaľ nič neprezradila, no čerstvé zábery naznačujú, že herečka nosí pod srdcom druhého potomka. Pozrite, ako to seriálovej Kostičke s rastúcim bruškom pristane.

Šťastnú novinku sa jej nadlho ututlať nepodarilo! Emily Deschanel už štyri roky tvorí harmonický zväzok s hereckým kolegom a scenáristom Davidom Hornsbym. Zaujímavosťou je, že takmer presne na prvé výročie sobáša mu priviedla na svet synčeka Henryho. A ako sa zdá, prominentná rodinka sa už o niekoľko mesiacov opäť rozrastie. Brunetka sa totiž včera objavila na charitatívnom podujatí podporujúcom práva zvierat, kde sa jej pod šatami rysovalo tehotenské bruško.

Keďže Emily vyznáva vegánsky spôsob stravovania, spolupracuje s organizáciou PETA a je známou aktivistkou boja za práva zvierat, na spomínanom večierku nemohla chýbať. Pri tejto príležitosti sa nahodila do puzdrových šiat v príjemných jesenných tónoch a zrejme dúfala, že náznaky gravidity sa jej podarí zamaskovať. Z profilu však neušla pozornosti fotografov, ktorí si nemohli nevšimnúť, že očarujúca doktorka Temperance Brennanová je opäť v požehnanom stave. Žeby túto skutočnosť tvorcovia seriálu aj tentoraz zakomponovali do deja?

Je vysoko pravdepodobné, že seriálová antropologička si nadchádzajúce mesiace bude vychutnávať. Aj pri prvom synčekovi si totiž prípravu na materstvo nevedela vynachváliť. „Naozaj sa mi páči byť tehotnou. Niežeby neexistovali veci, ktoré sa mi na tehotenstve nepáčia, ale keď si pomyslím, čo sa s mojím telom deje, že vytvára dieťa, moja myseľ sa ide zblázniť,“ prezradila herečka v minulosti magazínu Fit Pregnancy. Ostáva len dúfať, že aj v druhom prípade bude všetko prebiehať úplne hladko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu