Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

POSLEDNÉ natáčanie Vaša Patejdla (†68): Zostávalo mu pár týždňov života… Rozdával úsmevy!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: archív skupiny Elán)

BRATISLAVA - Už túto sobotu 14. októbra o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej súťažnej zábavnej relácie Záhady tela, ktorá bude zároveň spomienkou na jedno z posledných televíznych účinkovaní hudobníka, speváka a skladateľa Vaša Patejdla (†68), o ktorého smrti sa verejnosť dozvedela 19. augusta...

Legendárny umelec podľahol rakovine pankreasu, ktorá mal nečakane rýchly priebeh. Zosnulý muzikant vraj vedel, že je zle a súboj so zákerným ochorením nevyhrá. Ešte predtým, ako sa on a jeho blízki dozvedeli zdrvujúcu správu, naplno fungoval a bol súčasťou spoločenského diania. 

POSLEDNÉ natáčanie Vaša Patejdla (†68): Zostávalo mu pár týždňov života… Rozdával úsmevy! (Zdroj: RTVS)

Verejnoprávna RTVS aktuálne odvysiela reláciu Záhady tela, ktorá bola podľa všetkého posledným projektom, v rámci ktorého sa Patejdl zúčastnil televízneho nakrúcania. „Program bol nakrútený v máji 2023,” dozvedeli sme sa z televízie, ktorá nám poskytla video z Vašovho účinkovania v spomínanej šou. 

POSLEDNÉ natáčanie Vaša Patejdla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Vašo hral v súťažnom tíme so speváčkou Beátou Dubasovou, ktorá v tom čase nadšene hovorila o tom, že jej skomponoval novú pesničku. A kým sa rozprávala s moderátorom Mariánom Miezgom, umelec rozdával nadšené úsmevy na všetky strany. Keď prišlo k rozhovoru s ním, obrovská a pozitívna energia z neho doslova sršala... To musíte vidieť! 

POSLEDNÉ natáčanie Vaša Patejdla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Vašo PatejdlZáhady tela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu