Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Strach z konca: Na markizáckych obrazovkách ide do tuhého!

Šikovný pracant Jožko sa obáva najhoršieho. PR článok Zobraziť galériu (5)
Šikovný pracant Jožko sa obáva najhoršieho. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Bojí sa prehry! Jožko Bohdan (40), ktorý už od začiatku Farmy robil všetko preto, aby sa prebojoval až do samotného finále, sa najnovšie vyjadril, že ak pôjde do duelu, tak je bez šance. V súťaži už totiž ostali len dvaja muži a štyri ženy, a tak je viac než isté, že opäť raz pôjde do arény práve on. No ak sa tak stane, sily si bude musieť zmerať s fyzicky lepšie stavaným súperom Šimonom. Obavy útleho pracanta sú preto viac než pochopiteľné...

V markizáckej šou Farma ide do tuhého. Na statku bol zvolený už posledný farmár týždňa a rovnako aj finálne duo sluhov. Jedným z nich je aj útly statkár Jožko, ktorý sa cíti byť ohrozený viac než kedykoľvek predtým.


Obrovské sklamanie na Markíze: Slzy tiekli potokom!


Emócie strachu neskrýval najmä pred voľbou prvého duelanta, kedy sa viackrát vyjadril, že pokiaľ pôjde do súboja, tak tentoraz to bude bez šance. „Tak to ma mrzí, že to prehrám silovo, nie za to, čo som tu vytvoril,“ odpovedal so slzami v očiach na otázku, aké pocity aktuálne prežíva.

Najväčší farmársky pracant už totiž nemá z koho vyberať a ak by sa stalo, že ho súťažiaci pošlú do duelu opäť, tak sily si bude musieť zmerať s mohutným súperom Šimonom. „Sú tu takí ľudia, ktorí si nezaslúžia ísť do tej štvorky, do finále. Lebo farma je od začiatku do konca, aby človek nebol zameraný len na tú výhru, ale aj samotný priebeh tej Farmy. Viackrát som padol na dno, ale fungujem a aj budem,“ dodal s plačom Jožko.

Čo všetko ešte pri stole pravdy zostávajúcim farmárom odkázal a prečo si podľa neho nezaslúžia výhru, si môžete pozrieť už v dnes večer na Markíze.

Farmár Jožko sa pri myšlienke, že šou opustí tesne pred bránami finále, rozplakal.
Zobraziť galériu (5)
Farmár Jožko sa pri myšlienke, že šou opustí tesne pred bránami finále, rozplakal.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu