Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské sklamanie na Markíze: Slzy tiekli potokom!

Obrovské sklamanie na Markíze PR článok Zobraziť galériu (5)
Obrovské sklamanie na Markíze (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ronila krokodílie slzy! Zostávajúci farmári už od začiatku týždňa s napätím očakávajú príchod svojich najbližších. Výnimkou nebola ani česká modelka Petra (25), ktorá sa síce dočkala, no zároveň aj poriadne sklamala. Takto si totiž rodinnú návštevu ani len zďaleka nepredstavovala!

Statkári sú na Farme veľmi dlho a všetkým je pochopiteľne smutno za rodinou. Na príchod najbližších sa tešila aj česká playmate Petra, ktorá sa pred kamerami niekoľkokrát vyjadrila, že stretnutie s nimi už potrebuje doslova ako soľ.


Chamtivosť v markizáckej šou: Pre peniaze sa takmer pozabíjali!


Jej radosť však vystriedalo obrovské sklamanie. Za Petrou síce prišla jej sestra, no tá podľa blondínkiných slov nesplnila jej očakávania ani len náhodou. „Čakala som, že tam uvidím trebárs psíka alebo sestrine deti. Bola som smutná, že ich nevzala. Myslela som, že mi to dodá silu, ale necítim, že by mi to dodalo silu, takže... Ja mám jej deti tak rada a robím pre nich tak veľa a ona ich proste nevzala,“ skonštatovala so smútkom v očiach modelka. Jej ľútosť totiž najviac pramenila z toho, že sestra na miesto vlastných detí zobrala so sebou frajera a jeho syna, ktorých doteraz nikdy nevidela.

Za Petrou prišla sestra, ktorá so sebou na Farmu priviedla aj nového priateľa s jeho synom.
Zobraziť galériu (5)
Za Petrou prišla sestra, ktorá so sebou na Farmu priviedla aj nového priateľa s jeho synom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„A ešte mi priniesla iba Nesquik a jednu čokoládu!“ vyjadrila sa s plačom nespokojná farmárka, ktorá tiež dodala, že ak by súťaž vyhrala, tak by sestra samozrejme chcela, aby jej pomohla zasa.

Na salaš však zároveň prišla aj ďalšia nádielka príbuzných, ktorá sa ale niesla v celkom opačnom duchu. Kto sa tešil so stretnutia s rodinkou, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Petru takáto návšteva vôbec nepotešila.
Zobraziť galériu (5)
Petru takáto návšteva vôbec nepotešila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu