Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozlúčka plna sĺz: Tento muž na markizáckych obrazovkách definitívne skončil!

Zronený muž niesol svoj odchod veľmi ťažko. PR článok Zobraziť galériu (7)
Zronený muž niesol svoj odchod veľmi ťažko. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zostať mohol iba jeden! Uplynulý piatok sa niesol v znamení silných emočných návalov. Na obrazovkách Markízy totiž definitívne skončil Martin Urban (26), ktorý sa musel rozlúčiť nielen s rozprávkovou výhrou 75 000 eur, ale aj s milovanou „farmárskou rodinkou“. Slzy doslova tiekli potokom!

Farmárske duely bývajú mimoriadne drsné. Kým možnosť zotrvať aj naďalej v hre dostane len jeden, ten druhý musí brány statku definitívne opustiť. Tak to bolo aj v prípade mužského boja medzi Paľom a druhým duelantom Maťom.


Letel ako špinavé »prádlo«: Arogantný farmár doplatil na silné reči!


Disciplíny vyberal Martin, ktorý na začiatok stavil na osvedčené pílenie dreva. Viac síl v ňom mal ale urastený Pavol. Všetko sa to zdramatizovalo v ďalšom kole s názvom „Prekvapenie“, ktoré zas sadlo Maťovi. Víťazný bod si však na záver pripísal 38-ročný strelmajster, ktorý počas preťahovania lanom súpera totálne deklasoval.

„Maťo, žiaľ, tvoj príbeh na Farme sa končí. Čo teraz cítiš?“ vyzvedala tesne po dueli moderátorka Kvetka Horváthová. „Že som sprostý, čo som si dal – aké disciplíny,“ odpovedal mladík, ktorý sa následne srdcervúco rozplakal. Emočný nával nezvládli ani jeho kamarátky Miša a Petra, ktoré si ho aj napriek menším vzájomným nezhodám mimoriadne obľúbili. „Bral som vás za tieto posledné dni ako jednu veľkú rodinu,“ uzavrel so slzami v očiach užialený Maťo.

Vypadnutý Maťo emočný nával nezvládol. Pri záverečnej reči sa takto srdcervúco rozplakal.
Zobraziť galériu (7)
Vypadnutý Maťo emočný nával nezvládol. Pri záverečnej reči sa takto srdcervúco rozplakal.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu