Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Všetci sú v šoku: Jej úspech nikto nečakal!

Petra všetkým doslova vyrazila dych. PR článok Zobraziť galériu (5)
Petra všetkým doslova vyrazila dych. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Petra svoj boj na odľahlom markizáckom salaši znášala len ťažko. Musela totiž bojovať nielen s drsnými podmienkami a nedostatkom jedla, ale aj s častým psychickým deptaním a výsmechom zo strany uštipačných statkárov. Aktuálne však česká playmate dokázala, že aj ona má na Farme zaslúžené miesto... Z jej úspešného farmárčenia sú všetci doslova v šoku!

Farmárka týždňa Petra má za sebou mimoriadne ťažký týždeň. Ako aktuálna líderka tímu musela totiž splniť päť neľahkých úloh, ktoré jej nadelil nekompromisný hospodár Martin. A hoci jej spočiatku nikto neveril, svojím slušným výkonom všetkým doslova vytrela zrak.


Hnusné praktiky na markizáckych obrazovkách: Táto osoba sa vytešuje zo zdravotných problémov svojej rivalky!


Aj napriek tomu, že polovicu statkárov trápili nepríjemné žalúdočné ťažkosti, Petra stihla splniť zadania takmer na sto percent. „Veľmi úsmevný deň mám vďaka Peťke,“ vyjadril svoje nadšenie Martin, ktorý bol s výsledkami natoľko spokojný, že blondínke vyplatil cenných 48 mincí.

Radosť  z úspechu neskrývali ani vytešení statkári, na ktorých večer za odmenu čakala zaslúžená párty. Ako prebiehala nefalšovaná farmárska zábava, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Petra zvládla funkciu farmárky týždňa bravúrne.
Zobraziť galériu (5)
Petra zvládla funkciu farmárky týždňa bravúrne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu