Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Citové vydieranie na obrazovkách Markízy: Zúfalá farmárka sa vyhráža psychickým zrútením!

Zúfalá farmárka Petra sa vyhrážala psychickým zrútením. PR článok Zobraziť galériu (5)
Zúfalá farmárka Petra sa vyhrážala psychickým zrútením. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To, že reality šou Farma je skutočne drsná a nekompromisná, si už mohli na vlastnej koži vyskúšať asi všetci súťažiaci. Jej odvrátenú stránku však aktuálne odmieta prijať napumpovaná playmate Petra Palusková (25). Trucovala totiž pri deľbe jednotlivých úloh a svoju nevôľu dokonca vystupňovala aj nepríjemným citovým vydieraním.

Farmári veľmi dobre vedeli, čo ich na nehostinnom statku čaká a aj napriek mnohým nástrahám boli odhodlaní súťažiť a pracovať aj v tých najtvrdších podmienkach. Najnovšie sa ale zdá, že práve na túto drsnú skutočnosť akosi pozabudla česká playmate Petra, ktorá sa v aktuálnej časti priečila rozkazom farmára týždňa Jožka.


Nepoškvrnené počatie na Farme: Je nebodaj jedna zo súťažiacich v požehnanom stave?


„Peťka sa vyhovárala, že je chorá a jedno s druhým. No tu to neplatí,“ reagoval aktuálny líder na vzdorovité správanie Petry. Tú totiž požiadal, aby išla strážiť ovce a to sa mladej Češke absolútne nepozdávalo. Blondínke najprv vadila zima, neskôr to, že na splnenie danej úlohy nemá vhodnú obuv a keď už ani to nezabralo, tak farmárov začala dokonca citovo vydierať tým, že sa psychicky zrúti.

„Budem v depresii a v úzkosti. Ja vás upozorňujem, že padnem na svoje psychické dno dnes,“ vyjadrila sa pred kamerami zúfalá Petra. Ako reagovali na jej „pastiersku antipatiu“ ostatní obyvatelia salaša, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Petra všetkým farmárom prízvukovala, že keď bude pásť ovce v zlom počasí, na všetkých bude zlá a nepríjemná.
Zobraziť galériu (5)
Petra všetkým farmárom prízvukovala, že keď bude pásť ovce v zlom počasí, na všetkých bude zlá a nepríjemná.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaPetra Palusková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu