Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nezvláda vedenie a všetkých buzeruje: Aktuálneho šéfa už majú všetci plné zuby!

Aktuálneho lídra majú už všetci v zuboch. PR článok Zobraziť galériu (5)
Aktuálneho lídra majú už všetci v zuboch.

BRATISLAVA - Šéfom sa stal už po druhýkrát, no podľa všetkého to vyzerá tak, že ani tentoraz svoje „kraľovanie“ nezvládne. Reč je o aktuálnom lídrovi Jožkovi Bohdanovi (40), ktorého rýchle pracovné nasadenie, rozkazovanie a neustále buzerovanie už lezie ostatným obyvateľom salaša pekne na nervy. Hrozí útlemu pracantovi ďalšie farmárske fiasko?

Farmárskeho žezla sa začiatkom týždňa ujal už po druhý raz Jožko. Po svojom prvom fiasku sa útly milovník dreva snažil zo všetkých síl napraviť renomé, získať čo najväčší počet mincí a splniť čo najviac zadelených úloh od hospodára. Podľa všetkého sa ale zdá, že jeho rýchle tempo bude mať presne opačný efekt.


Škaredé zranenie na Markíze: Tento muž od bolesti takmer skolaboval!


Ostatní súťažiaci sa totiž pred kamerami vyjadrili, že na statku nastal totálny chaos, ktorý má byť dôsledkom jeho zlého manažovania. „Sluhovia majú málo roboty a myslím, že je to celkovo všetko zle zadelené,“ vyjadrila svoju nespokojnosť Miša, ktorá zrejme chcela naznačiť to, že Jožko ako aktuálny šéf absolútne zlyhal.

Jožko sa ale obhajoval tým, že ak by farmári viac pracovali a nerobili dlhé pracovné pauzy, žiaden zmätok by nenastal: „Keby si nekibicoval a kávu nepil, tak...!“ To, či stihne najväčší farmársky pracant dokončiť zadané úlohy, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Aktuálny farmársky líder Jožko vraj ostatných obyvateľov salaša buzeruje.
Zobraziť galériu (5)
Aktuálny farmársky líder Jožko vraj ostatných obyvateľov salaša buzeruje.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu