Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci návrat na markizáckych obrazovkách: Najsilnejší muž opäť v hre!

Veľký návrat na markizáckych obrazovkách. PR článok Zobraziť galériu (5)
Veľký návrat na markizáckych obrazovkách.

BRATISLAVA - Aj napriek tomu, že reality šou pre zdravotné ťažkosti opustil, teraz je v hre opäť! Na markizácke obrazovky sa totiž vrátil cieľavedomý východniar Stano Madzík (30), ktorý je v plnej zbroji odhodlaný získať titul kráľa Farmy 9 a zabojovať o vysnívaných 75 000 Eur. Čo na to ostatní?

Odchod jedného z najväčších šoumenov Farmy - Stana Madzíka bol pre jeho vážne zdravotné problémy s rukami priam neodkladný. Pre stupňujúce sa bolesti musel totiž odľahlý statok opustiť a podstúpiť odborné vyšetrenie v nemocnici.


Zásah záchranárov a nutná operácia: Kruté bolesti markizáckeho farmára!


No hoci jeho stav bol naozaj vážny a lekári trvali na tom, aby v súťaži viac nepokračoval, najhorúcejší adept na výhru sa rozhodol aj napriek všetkému vrhnúť do neúprosného boja opäť. „Myslím si, že som v poriadku. Nie je to ešte na sto percent vyliečené, lebo vieme, ako to má dopadnúť, ale momentálne sa cítim super,“ vyjadril sa pred kamerami s úsmevom na perách temperamentný Popradčan.

Jeho „znovuzrodenie“ v šou však museli odobriť starí farmári, s ktorými Madzík dlhé týždne na statku spolupracoval. Ich definitívny verdikt znel jednohlasne – a teda v prospech Stana. Ako reagovali farmári na návrat najsilnejšieho hráča, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Jeden z najsilnejších mužov na farme - Stano Madzík je opäť v hre.
Zobraziť galériu (5)
Jeden z najsilnejších mužov na farme - Stano Madzík je opäť v hre.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu