Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plač a beznádej sexi farmárky: Drsnú šou absolútne nezvláda!

Sexica z Farmy sa psychicky opustila. PR článok Zobraziť galériu (5)
Sexica z Farmy sa psychicky opustila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na pokraji síl! Playmate Petra Palusková (25) je jednou z nových súťažiacich, ktorí sa odhodlali zdolať nekompromisnú šou Farma. No hoci prišla bojovať a vyhrať, náročnú situáciu, nehostinné podmienky, ale i nepriazeň súťažiacich vôbec nezvláda. Ako dlho to ešte na statku vydrží?!

V súťaži je sotva dva týždne, no svoj boj na Farme už pomaly vzdáva. Nová súťažiaca Petra Palusková totiž otvorene pred kamerami priznala, že drsné podmienky absolútne nezvláda a začína ľutovať, že sa do šou vôbec prihlásila.

Jej aktuálnemu psychickému rozpoloženiu navyše neprispieva ani fakt, že na statku nemá v nikom oporu a každému je len smiech. „Ja mám rada, keď sa ľudia smejú, ale keď to je v tom zmysle, že toho človeka majú radi, tak to áno, to dokážem vydržať. Ale keď tým človekom opovrhujú, tak mi to vadí,“ reagovala na neustále uštipačné poznámky svojich farmárskych kolegov Češka.

„Tu sú ľudia, ktorí sú tvrdí, proste to nejde si tu nájsť niekoho, s kým by som sa začala kamarátiť,“ povedala so slzami v očiach prsnatá playmate. „U mňa cítia, že som slabá, preto za mnou nechodia,“ skonštatovala Petra, ktorá si je zároveň vedomá i toho, že oproti ostatným obyvateľom výrazne zaostáva aj pri plnení jednotlivých pracovných úloh. Ťažká situácia na statku ju následne dohnala k slzám a stavom beznádeje.

Čo bolo spúšťačom Petrinho smútku, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Novú farmárku Petru trápia náročné okolnosti na Farme. Pred kamerami sa dokonca rozplakala a priznala, že boj absolútne nezvláda.
Zobraziť galériu (5)
Novú farmárku Petru trápia náročné okolnosti na Farme. Pred kamerami sa dokonca rozplakala a priznala, že boj absolútne nezvláda.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu