Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hlúpa playmate aj dcéra aktuálnej farmárky: Toto sú nové markizácke posily!

Playmate Petra Palusková Zobraziť galériu (5)
Playmate Petra Palusková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na markizáckych obrazovkách sa opäť poriadne zamiešajú karty. Hoci namiesto Stana Mazdíka sa na statok vrátila Lenka Botková, dramaturgia sa opäť rozhodla navýšiť počet hráčov. Medzi ďalšími štyrmi banditmi sa prekvapujúco objaví nielen dcéra farmárky Anky Auxtovej, ale aj česká playmate. Petra Palusková sa už predviedla v jojkárskych Nákupných maniačkach a neukázala sa práve v najlepšom svetle. Zuzana Plačková jej vtedy na rovinu povedala, že je sprostá.

Ivana Auxtová
Vek: 32
Bydlisko: Čierny Balog
Stav: slobodná matka
Deti: Peter (10 rokov)
Povolanie: majiteľka detského interiérového ihriska 

Hlúpa playmate aj dcéra
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Za svojou mamou prichádza na Farmu veľká bojovníčka Ivana Auxtová, odhodlaná presadiť svoj názor za každú cenu. Považuje sa za realistku a dobrého človeka, ochotného pre svojich blízkych zo dňa na deň meniť plány. Ivanin vzťah k mamine nebol vždy ideálny. Najmä v puberte boli na dennom poriadku hádky, no dnes sa už vedia o všetkom porozprávať bez zbytočného kriku.

Zo súťaženia s mamou pod spoločnou farmárskou strechou má však obavy a Ivana by sa nerada ocitla v situácii, kedy by s mamou musela súperiť. Napriek tomu si myslí, že má veľkú šancu Farmu vyhrať. „Je to sociálna hra a keďže pracujem už od 15-tich rokov, naučila som sa držať pusu a makať, keď treba.“ Faktom však je, že Ivana je niekedy až príliš ukecaná, no najmä tvrdohlavá povaha, ktorá má vždy pred sebou svoj cieľ. „Nie som arogantná, ale viem si povedať svoj názor.“

Pavol Lihocký
Vek: 38
Bydlisko: Handlová
Stav: slobodný / rozvedený
Deti: 3
Povolanie: strelmajster

Hlúpa playmate aj dcéra
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Celý život Handlovčan, syn baníka a momentálne strelmajster, odpaľujúci masy horniny v slovenských tuneloch. Paľo bol v detstve ako jediný synátor maminým miláčikom. Má dve sestry, o ktoré sa po rozvode rodičov v detstve staral ako vzorný brat. „Možno aj preto som taký mäkký k ženám.”

Paľo vyštudoval stavebnú priemyslovku. Po škole robil v bani ako strelmajster a súčasne absolvoval aj banícky záchranársky kurz, vďaka ktorému sa ocitol priamo pri zachraňovaní obetí výbuchu v handlovskej bani v auguste 2009. Kurz baníckeho záchranára mu zachránil život, v opačnom prípade by bol ako baník na smene medzi obeťami výbuchu.

Miroslav Gábriš
Vek: 64
Bydlisko: Liptovský Mikuláš (obec Bobrovec)
Povolanie: dôchodca 
Vzdelanie: ekonómia a riadenie (pracoval ale aj ako železničiar ale aj generálny riaditeľ)
Deti: 3 (s prvou manželkou)

Hlúpa playmate aj dcéra
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Najstarším, nielen spomedzi banditov, ale zo všetkých Farmárov vôbec je odvážny dôchodca Miro. Ten má síce 64 rokov, no tvrdí, že sa fyzicky cíti na „minimálne o 20 menej“. A to aj napriek tomu, že má za sebou ťažký a turbulentný život – prvá manželka ušla po 18-tich rokoch manželstva s milencom do Egypta, druhá mala psychické problémy a zanechala mu množstvo dlhov, no a šťastie našiel až po boku tretej manželky, s ktorou spoločne gazdujú v obci Bobrovec neďaleko Liptovského Mikuláša.

Miro má za sebou výnimočné detstvo a mladosť – v 60-tych rokoch odišli s rodičmi do Francúzska, kde sa náhodou, údajne na ulici, spoznal s legendárnym hercom Louisom De Funesom. Pozdravil ho lámanou francúzštinou a filmový žandár si chlapca všimol. Niekoľkokrát sa stretli, Funes Mira podľa jeho slov presviedčal, aby sa stal hercom a venoval mu niekoľko darčekov – zachovali sa mu z nich iba hodinky.

Petra Palusková
Vek: 25
Bydlisko: Praha 
Vzdelanie: základná škola (zo strednej ušla s priateľom na Nový Zéland)
Povolanie: playmate, hosteska, modelka, maliarka 

Hlúpa playmate aj dcéra
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na Farmu mieri v banditskej skupine aj ozajstná energická bomba – mladá Češka Petra. Sama seba však nazýva „Českoslovenkou“, pretože väčšinu rodiny má práve na Slovensku. Živí sa ako hosteska a modelka, no jej snom je preraziť v umení a stať sa uznávanou maliarkou. To je aj dôvod, prečo sa rozhodla pre účasť na Farme – výhru chce investovať do rozvoja svojho hobby a povýšiť ho na profesionálnu úroveň.

Urozprávaná Peťa má pocit, že v živote priťahuje „čudné situácie“. Vie o sebe, že je naivná a dôverčivá, ale zároveň s tajomným úsmevom dodáva: „Vyzerám hlúpejšia, než naozaj som“.  Súperi by si preto mali dať pozor, pod obalom krehkej krásky sa naozaj môže skrývať ambiciózna dobrá strategička.

 
Viac o téme: FarmaPetra Palusková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu