Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozprávková luxusná svadba: Takýto prepych si užila Kocianová... Vyrazí vám dych!

Michaela Kocianová Zobraziť galériu (9)
Michaela Kocianová

TALIANSKO – Naša najúspešnejšia topmodelka Michaela Kociánová (28) už 2,5 roka randí s britským finančníkom Arranom Yentobom, a tak niet divu, že kráska uvažuje aj o svadbe. Jednu si aj nedávno užila, a to naozaj rozprávkovo luxusnú, na ktorej nechýbali šľachtičné, milionári či svetovo známe topmodelky. Prepychová svadobná hostina a obrad mnohým vyrazí dych!

Ruská modelka predvádzajúca pre Victoria Secret Vita Sidorkina a taliansky milionár Valer Morabit si pred pár dňami povedali svoje Áno na talianskom pobreží Amalfi v katedrále Ravello. Svadobná hostina sa uskutočnila v Belmond Hotel Caruso, bývalom paláci z 11. storočia s nádherným výhľadom na Stredozemné more. To však nebolo všetko, čo sa týka tejto luxusnej veselice. Kráska mala aj dvoje rozprávkové svadobné šaty od svetového návrhára Zuhaira Muhada, či hviezdny zoznam svadobných hostí.

 

A moment before i walked down the aisle to marry the love of my life... #vitaandvalerio #myfairytale

Príspevok, ktorý zdieľa VITA SIDORKINA (@vitasidorkina),

 

 

Yesterday was a true fairy tale...I married the man of my dreams❤ @valeriomorabito #vitaandvalerio

Príspevok, ktorý zdieľa VITA SIDORKINA (@vitasidorkina),

Medzi svadobčanmi nechýbala britská šľachtičná Tama Beckwith s talianskym manželom Giorgiom Veroninom a ich deťmi, či modelky Iris Van Berne, Melissa Tammerijn, Madison Headrick, česká topmodelka Karolína Kurková, ale na prekvapenie mnohých ani slovenská topmodelka Michaela Kocianová. 

 

Ravello #VitaAndValerio

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova),

Tá tvorí pár už takmer 3 roky s finančníkom Arranom. A ako sama nedávno pre český portál idnes.cz priznala, aj ona by sa už rada vydala. „Viem, že sa v poslednom čase každý vydáva a žení. Ja by som sa rada vydala tiež, ale stále čakám na prstienok, takže to nie je tak úplne na mne,“ vysvetlila modelka, ktorá sa netají ani tým, že by bola rada už aj mamou. „Deti majú u mňa zelenú, ale kedy to bude, to ešte neviem,“ dodala Kocianová.

 

Mrs Morabito to be @vitasidorkina #Ravello #vitaandvalerio

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova),

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu