Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa blondínka odhodila všetky zábrany: Opekala sa hore bez!

Michaela Kocianová Zobraziť galériu (5)
Michaela Kocianová (Zdroj: Instagram M.K.)

GRÉCKO - Odvážna! Michaela Kocianová (28) má výnimočnú tvár, štíhlu postavu a nekonečný sexepíl, vďaka čomu je obdivovaná nielen u nás, ale aj ďaleko za hranicami. Blondínka svoje najväčšie tromfy aktuálne predvádza na slnečnom Grécku, kde navyše odhodila aj všetky zábrany a zapózovala si hore bez. Pozrite na tú provokatérku!

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová je právom označovaná za jednu z najsexi žien nášho šoubiznisu. Pýšiť sa môže nielen krásnou tvárou, zaujímavými črtami, ale aj skvelou postavou s nekonečnými nohami.

Kráska so sexy postavičkou momentálne oddychuje v Grécku, odkiaľ zverejnila na sociálnej sieti aj niekoľko fotografií, ktoré vás rozhodne naladia na leto strávené pri mori.

Za hranicami totiž známa blondínka odhodila nielen zábrany, ale aj vrchný diel plaviek a v zvodnej póze odhalila svoje krivky. „Bez podprsenky,“ natrela Kocianovú v komentároch jej dobrá kamarátka, ktorá si užíva dovolenku spolu s ňou. 

No hoci je snímka mierne provokatívna, zároveň je aj veľmi vkusná. Modelka si totiž svoje prednosti rafinovane zakrývala klobúkom. Nuž, Miša skrátka vie, ako na to!

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu