Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráždivé FOTO nahej Kocianovej priamo z postele: Ach, to je ale pohľad!

Michaela Kocianová Zobraziť galériu (6)
Michaela Kocianová (Zdroj: Profimedia)

MNÍCHOV – Dráždi! Michaela Kocianová (28) od svojich šestnástich rokov patrí k našim najúspešnejším modelkám. A ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca svoju krásu a dokonalé krivky, o čom neustále presviedča aj svojich fanúšikov na sociálnych sieťach.. Dôkazom jej aj jej najnovší záber priamo zo spálne, kde odhalila svoje telíčko...

Slovenka Michaela Kocianová patrí rozhodne medzi najkrajšie modelky. Svojím dokonalým vzhľadom a štíhlou postavou vyráža dych mnohým chlapom na celom svete. Pri jej najnovšom zábere, ktorý pridala na sociálnu sieť, mnohým fanúšikom určite padne sánka.

Plavovláska sa totiž nechala vyfotografovať nahá priamo v posteli, jemne sa zahaľujúc iba plachtou. Pyžamo či bielizeň by ste na nej hľadali márne, žiadny vršok nemala. Vďaka tomuto provokatívnemu záberu, ku ktorému napísala: „Dobrú noc, Mníchov“, mohli jej priaznivci nahliadnuť nielen do jej prechodnej spálne, ale mohli si vychutnať aj jej odhalené krivky.

Okrem toho  ukázala, že sa nehanbí ani za svoju prirodzenosť a ukázala sa, ako ju Pán Boh stvoril, teda bez nánosu líčidiel. Rovnako tak v sebe nezaprela modelku a do objektívnu pekne zapózovala s našpúlenými perami. Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu