Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Český herec nepredýchal rozchod: Bizarná žiadosť o ruku na verejnosti!

Miša Nosková a Ondřej Bábor Zobraziť galériu (4)
Miša Nosková a Ondřej Bábor

PRAHA - Dala mu kopačky a on... Michaela Nosková (33) je známa muzikálová herečka, ktorá sa minulý rok zamilovala do mladšieho kolegu Ondřeja Bábora (26). Pred mesiacom ich vzťah skončil, no mladík na sociálnych sieťach naznačoval, že to tak v skutočnosti nie je. A dokonca brunetku v nedeľu požiadal o ruku pred 800 ľuďmi sediacimi v hľadisku divadla. Na javisku dostal odpoveď áno, no v zákulisí prišlo rázne nie.

V českom šoubiznise majú o zábavu postarané. Najnovšie všetci krútia hlavou nad bizarnou situáciou, ktorá sa odohrala v Divadle Hybernia. Pred Michaelou Noskovou tam totiž pokľakol jej expriateľ. 

Aspoň z brunetkinho hľadiska boli rozídení, samotný Ondřej Bábor si evidentne stále robil nádeje. „Miša, zostala by si súčasťou môjho života po celý život?” spýtal sa po predstavení v čase, keď v hľadisku stále sedelo asi 800 ľudí. Odpoveďou mu bolo vlažné „Tak teda jo,” ktoré sa v zákulisí zmenilo na rázne nie. 

„Nemala som to srdce sklamať osemsto ľudí v sále, ktorí tlieskali, čakali Áno a netušili, že už nie sme spolu. Pokaziť im dojem z predstavenia tým, že by som povedala Nie, to nešlo. Úprimne ale možnosť návratu k Ondřejovi nevidím, nemám to v pláne, takže téma svadba je poriadne mimo,” povedala herečka pre Super.cz. Nuž, taktika so žiadosťou na verejnosti mladíkovi nevyšla... 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu