Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Heringhovej jasný odkaz sokyniam: Pozrite, akú FOTO s Kollárom zavesila na internet!

Anrea Heringhová Zobraziť galériu (8)
Anrea Heringhová (Zdroj: Jan Zemiar)

MIAMI – Provokuje?! Známy podnikateľ a už aj politik Boris Kollár (50) sa nedávno pár dní po prevalení informácie o očakávanom desiatom potomkovi zbalil a odletel do USA, kde trávi dovolenku s deťmi. Na prekvapenie mnohých za ním odcestovala aj Andrea Heringhová (35), ktorá, zdá sa, rozrastanie sa Kollárovej „rodiny“ berie až s podozrivým pokojom. Zrejme vie, že ju len tak nejaká sokyňa nevyhodí zo sedla. Dokonca nedávno na sociálnu sieť pridala fotografiu, ktorou akoby ženám z jeho háremu, chcela jasne niečo odkázať.

Okolo Borisa Kollára je stále rušno. Niet sa čo čudovať, má 9 detí s 8 ženami a ďalšie je na ceste. Známy multiotecko čaká desiate dieťa so speváčkou Barborou Balúchovou. Tento fakt zjavne neprekáža Andrei Heringhovej, ktorá bola dlho vnímaná ako jeho oficiálna partnerka, keďže iba pár dní po prevalení odletela za ním do Ameriky. Tu si spolu s deťmi užívajú spoločnú dovolenku.

No ako sa zdá, sokyniam chce aspoň prostredníctvom sociálnej siete ukázať, že aj napriek Borisovým „úletom“ je na prvom mieste stále ona. Aspoň takto si mnohí jej správanie v poslednom období vysvetľujú. Veď po prevalení informácie o jeho ďalšom dieťati napísala veľavravný status: Najlepšia pomsta je ísť šťastne ďalej, karma za vás všetko vybaví.”

A pred pár dňami opäť nezaháľala a mnohých prekvapila svojím čerstvým príspevkom. Na sociálnu sieť totižto pridala ďalšiu spoločnú fotografiu s Kollárom a k tomu pridala aj zvláštny popis. Na zábere sa k politikovi brunetka tisne až tak, že sa dotýkajú lícami. Fotka pôsobí dosť dôverne, ako keby sa k sebe túlili ľudia, ktorí majú k sebe poriadne blízko. Hoci Andrea napísala nad fotku popis: „Niet nad dobrého priateľa,“ zrejme iba málokto tomu uverí, že je to tak. Veď ešte nedávno písala „pomstychtivý“ status, že to karma vybaví.  

Skôr to pôsobí tak, akoby chcela ostatným ženám z Kollárovho háremu ukázať, kto je tu kráľovnou. A možno to smerovalo práve na Balúchovú, ktorá sa tiež nedávno chválila fotografiami, na ktorých vidieť, že si ju „niekto“ poriadne hýčka. Nech je to akokoľvek, Heringhová sa zrejme „kamarátstva“ s Kollárom len tak nevzdá. Čo myslíte vy?

Andrea Heringhová sa pochválila takouto fotkou s Kollárom.
Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová sa pochválila takouto fotkou s Kollárom.

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu