Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Banášová propaguje pochybnú metódu: Adela, ty tomu fakt veríš?!

Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - To vážne?! Adela Banášová (35) je známa tým, že má blízko k alternatívnemu spôsobu života. Preferovanie bio jedla a výrobkov bez obsahu škodlivých „éčiek” je celkom pochopiteľné. Najnovšie to však pôsobí, akoby moderátorka zašla ešte ďalej a zahráva sa s pochybne pôsobiacimi metódami.

Adela Banášová okrem Chart Show moderuje aj talk show Trochu inak a na vlnách Slovenského rozhlasu má reláciu Spojky. Tam si pred pár dňami pozvala istého cestovateľa a výrobcu čokolád v jednej osobe. 

Na fotografii moderátorky a jej hosťa, ktorá sa objavila na facebookovom profile verejnoprávneho média, svieti vedľa Adely sklenená fľaša s farebnými pásikmi. Mnohí si povedia – celkom pekná. Ako si však všimol portál omediach.com, vôbec nejde o obyčajný kúsok. 

Tento výrobok má podľa jeho výrobcov takmer zázračné vlastnosti. Nepremieňa vodu na víno, ale vodu na vodu – zdravšiu a informovanú. „Umožňuje zmeniť štruktúru vody do tej najčistejšej formy. Výsledkom je účinok a chuť čerstvého horského prameňa. V srdci fľaše je unikátny informačný kód, ktorý pozitívne ovlyvňuje prirodzené vlastnosti vody a jej vitalitu. Voda získava svoju prirodzenú molekulárnu štruktúru,” píšu na svojich stránkach predajcovia tohto zázraku. 

Obyčajná voda sa vďaka štítku s numerickým kódom mení na tekutinu, ktorá vraj pozitívne ovplyvňuje celkový zdravotný stav. Kód je údajne prevedený pomocou silných orgónových žiaričov – orgonit podľa vyznávačov ezoteriky čistí energiu vo svojom okolí v dosahu niekoľkých metrov. Takto upravená voda má potom zvyšovať vitalitu, znižovať stres a pomáhať pri rôznych chorobách. No ktovie, čo by na to povedali lekári... 

Topky.sk ale oslovili samotnú Adelu, ktorá túto fľašu možno aj nechtiac spropagovala. Zaujímalo nás, či verí tomu, že takto to naozaj funguje. „Ja som to dostala ako darček od kamaráta a je to veľmi praktická a pekná fľaša na vodu. Nosím ju aj do fitka. Čo robí štítok, neviem, podľa mňa na seba táto fľaša určite viaže informácie o mojej radosti, že sa mi tá fľaša páči,” povedala nám so smiechom blondínka. Zdá sa teda, že takýmto alternatívnym vynálezom úplne nepodľahla. 

Adela Banášová sa nechala odfotiť so zázračnou fľašou - ak máme teda veriť slovám jej propagátorov.
Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová sa nechala odfotiť so zázračnou fľašou - ak máme teda veriť slovám jej propagátorov.

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu