Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Banášovej nočná mora: Prežila si to pred celým národom!

Adela Banášová musela čeliť svojej nočnej more. Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová musela čeliť svojej nočnej more.

LIPTOV - Nevedela, do čoho ide! Adela Banášová (35) sa stala ďalšou známou osobnosťou, ktorá súhlasila s Adrenalínovou výzvou Jána Tribulu (40). Ten si však pre ňu pripravil poriadne zákerné zadanie. Moderátorka má totiž panický strach z hmyzu a jej úloha spočívala v celodennom pobyte pri včelách. Výsledok si mohli diváci pozrieť v nedeľných Televíznych novinách.

Adela Banášová sa stala ďalšou „obeťou” Jána Tribulu. Moderátor totiž v rámci svojho okienka v Televíznych novinách vyzýva známe osobnosti na splnenie rôznych úloh. Zuzana Fialová napríklad vystúpila na vrchol Gerlachu. 

Zato pre Adelu si Tribula pripravil trochu horšie zadanie. „Napriek tomu, že vedel, že sa bojí hmyzu, zatvoril ju na celý deň k včelám,” uviedol reportáž zo splnenia výzvy Patrik Švajda v nedeľných správach. „Chytá paniku vtedy, keď sa objaví nejaký hmyz, ona je úplne alergická – muchy, ovady, osy, to uteká predtým,” prezradil o dcére Jozef Banáš s tým, že je naozaj veľmi zvedavý, ako úlohu zvládne. 

A blondínke naozaj nebolo všetko jedno. „Ona mi lezie po toto... Jaj, to vadí. Ja sa trápim trošku. Choď preč, choď preč,” reagovala na včely. Dokonca zaznel aj pravý nefalšovaný výkrik hrôzy. 

Banášová je však naozaj silná žena a paniku dokázala prekonať. Nedostala žiadny záchvat, ani neutiekla. Dokonca vedela aj zavtikovať. „Nemám dobre ofinu,” povedal Tribula s včelárskou sieťkou na hlave. „Janko, ale to si ty nikdy nemal,” usadila ho Adela. Tá si nakoniec vyslúžila aj pochvalu a obdiv od profesionálneho včelára za to, ako starostlivosť o tieto tvory zvládla. 

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu