Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V Markíze nemajú súdnosť?! Všetci už toho majú plné zuby!

Televízia Markíza sa nevzdáva a pokračuje ďalej. Zobraziť galériu (5)
Televízia Markíza sa nevzdáva a pokračuje ďalej.

BRATISLAVA - To myslia vážne?! Televízia Markíza opäť raz prekvapuje svojich divákov. A nie v pozitívnom zmysle slova. V Záhorskej Bystrici sa totiž rozhodli pokračovať vo výrobe Búrlivého vína. Pritom už aj mnohí skalní fanúšikovia len čakajú, kedy to konečne skončí. Navyše, seriál dosahuje podpriemerné výsledky v rámci sledovanosti, a tak je ďalšia séria úplne nepochopiteľná.

Búrlivé víno sa po svojom štarte v roku 2013 zaradilo medzi najúspešnejšie domáce seriály. Už nejaký ten čas však diváci protestujú proti jeho pokračovaniu. Väčšine sa vôbec nepáči, kam sa seriál dostáva a kritizujú ho aj samotní herci. „Keby som pozerala Búrlivé víno ako diváčka... Čudujem sa, že to má takú popularitu,” povedala nám minulý rok Jana Oľhová. 

Potom navyše z projektu odišla Nela Pocisková a jej postava Niny. Odvtedy majú fanúšikovia pocit, že v Búrlivom víne vlastne nie sú žiadne hlavné postavy. Dej je preto rozkúskovaný a veľakrát nelogicky zamotaný. 

„Zo začiatku ma to bavilo, ale už je toho moc. Konečne ukončite Búrlivé víno. Dúfam, že sa nikdy nevráti,” vyjadrujú sa diváci na fanúšikovskej stránke. „Už nevedia čo by vymysleli, dva diely sú zaujímavé a ďalšie dva týždne nuda... len pribúdanie postáv a dej je kostrbatý,” kritizujú počin ľudia na Facebooku. 

V týchto dňoch ich však šokovala informácia, že seriál sa nakrúca ďalej. Hoci čoskoro z obrazoviek zmizne, v septembri by sa mal vrátiť späť. A to sa pritom v tejto sezóne ocitol mimo hlavného vysielacieho času a väčšinu času nedosahuje vôbec dobré výsledky.

Podľa portálu mediaboom.sk sa často drží len tesne nad reprízami Susedov – pritom však má projekt z vinárskeho prostredia neporovnateľne vyššie náklady. „No v tej Markíze skutočne nemajú súdnosť,” vyjadril sa k pokračovaniu jeden z divákov. Žeby chcela televízia prekonať konkurenčný Panelák, ktorý skončil až po rekordných 1309 dieloch?! V tom prípade sú však bohužiaľ ešte len v necelej polovici...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu