Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fešák z Búrlivého vína má opletačky s políciou: Chytili ho s kufrom plným... Tomu neuveríte!

Petr Vágner Zobraziť galériu (4)
Petr Vágner (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Zavaril si! Fanúšikom markizáckeho Búrlivého vína herca a moderátora Petra Vágnera (38) nemusíme nijak predstavovať. Český fešák si totiž v slovenskom seriáli zahral postavu, ktorá pobláznila hlavu nejednej žene. A najnovšie známa tvár na seba púta pozornosť opäť. Pred pár dňami ho totiž v centre Prahy chytila polícia. A to rovno s kufrom plným... Neuveríte čoho!

Petr Vágner, známy z markizáckeho Búrlivého vína, je u našich západných susedov uznávaným hercom a moderátorom. No nedávno sa kvôli svojej práci dostal do poriadne nepríjemnej situácie. 

Ako totiž informuje denník Aha!, českého fešáka pred pár dňami chytila v centre Prahy polícia. A keď mu prehľadávali auto, zistili poriadne šokujúcu vec – kufor mal plný samopalov. 

No hoci to na prvý pohľad vyzeralo všetko reálne, v skutočnosti išlo len o repliky. Tie viezol z akcie Mafia párty, ktorú moderoval. „Organizátori ma poprosili, či by som ich neodviezol späť do Prahy na Barrandov. Nemal som s tým problém, dal som ich do kufra a v pondelok som tam chcel zájsť. Lenže ma chytila polícia,“ opísal nepríjemné chvíle pre Aha! Vágner. 

Osudnými sa mu stali nezapnuté svetlá na aute. „Zabudol som na to, a tak ma hneď odstavili policajti a prehľadali mi celé auto. Keď sa dostali do kufra, úplne ma zalial pot,“ povedal herec, ktorý sa hneď snažil vysvetliť, že ide len o repliky. No policajti mu, samozrejme, spočiatku neverili. „Bohužiaľ som od nich nemal doklady, ktoré k nim boli. Niekde som ich nechal...“ priznal fešák. 

Nakoniec ale všetko dobre dopadlo. „Pochopili to a smiali sa. Ale ja som mal od strachu zovretý zadok. Ako naschvál som totiž v tom kufri nič iné neviezol, len tie krásne poukladané samopaly, takže to pôsobilo podozrivo,“ dodal Petr, ktorý určite na túto príhodu tak skoro nezabudne. 

Petra Vágnera v centre Prahy zastavila polícia - kufor auta mal plný samopalov.
Zobraziť galériu (4)
Petra Vágnera v centre Prahy zastavila polícia - kufor auta mal plný samopalov.  (Zdroj: archív PV/reprofoto Aha!)

Viac o téme: Petr Vágner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu