Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z Paneláku: S trčiacou podprsenkou, bez mejkapu a s kruhmi pod očami!

Herečka Lucia Lužinská Zobraziť galériu (8)
Herečka Lucia Lužinská

LOZORNO – Stavila na prirodzenosť! Lucia Lužinská (39), známa džezová speváčka, ale aj herečka z jojkárskeho Paneláku, sa v stredu večer objavila na otvorení nového hotela v Lozorne. Brunetka prišla v ležérnom outfite, nenamaľovaná a s kruhmi pod očami. Aktuálne je totiž ešte na materskej dovolenke, a tak si z imidžu zjavne ťažkú hlavu nerobila. Spoločnosť jej predsa nerobili kamarátky, ale jej dve dcérky.

Herečka Lucia Lužinská je divákom známa predovšetkým z jojkárskeho seriálu Panelák, kde stvárnila zdravotnú sestru Kláru. Minulý rok ale z pracovného kolotoča vypadla, keď priviedla na svet svoje druhé dieťa. Po dcérke Amélii (4) porodila opäť dievčatko – Viktóriu (1).

Hoci občas dvojnásobná mamička spieva na rôznych podujatiach, stále je na materskej dovolenke a venuje sa deťom a rodine. V spoločnosti ju preto ako hosťa príliš často nevidieť. V stredu večer sme ju však stretli na otvorení nového hotela v Lozorne.

Lucia však neprišla žúrovať s priateľmi, ale na akcii jej spoločnosť robili jej dve ratolesti. A preto aj vyzerala ako starostlivá mamička a nie hviezda z umeleckých kruhov. Nahodila sa do riflí, saka a trička, spod ktorého jej dokonca vykúkala podprsenka, a obula si tenisky. 

S vizážou si tiež veľkú hlavu nerobila. Hostia si všimli, že má kruhy pod očami a nezakrývala ich mejkapom. V ten deň sa zrejme rozhodla staviť na prirodzenosť. Na prvý pohľad to skôr vyzeralo, akoby si odskočila z prechádzky a na párty sa ocitla iba omylom. Ale pri dvoch deťoch imidž niekedy ide jednoducho bokom. Napriek tomu vyzerala Lužinská šťastne a spokojne, a to je zrejme u nej teraz hlavné.

Herečka Lucia Lužinská sa ukázala na akcii s trčiacou podprsenkou, bez mejkapu a s kruhmi pod očami. Pôsobila však spokojne a šťastne.
Zobraziť galériu (8)
Herečka Lucia Lužinská sa ukázala na akcii s trčiacou podprsenkou, bez mejkapu a s kruhmi pod očami. Pôsobila však spokojne a šťastne.

Viac o téme: Lucia Lužinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu