Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Druhé tehotenstvo herečky z Paneláku: Fíha, veď za chvíľu rodí!

Lucia Lužinská o pár týždňov porodí svoje druhé dieťa. Zobraziť galériu (6)
Lucia Lužinská o pár týždňov porodí svoje druhé dieťa.

BRATISLAVA - Čoskoro bude dvojnásobou mamou! Lucia Lužinská (38) je jazzová speváčka, fanúšikom seriálu Panelák sa však už predviedla aj ako herečka. V týchto dňoch ju ale zrejme najviac zamestnávajú myšlienky na jej druhého potomka. Hoci sa o tehotenstve umelkyne verejne nevedelo, bábätko by malo prísť na svet už o päť týždňov.

Herečka a speváčka Lucia Lužinská nepatrí k typom, ktoré by neustále vymetali spoločenské akcie. Zrejme práve preto zostalo jej druhé tehotenstvo pred verejnosťou takpovediac utajené. Koncom minulého týždňa sa však tmavovláska vybrala na stretnutie Herial Ladies Clubu a nikoho nenechala na pochybách, že už čoskoro privedie na svet svoje druhé dieťa.

Lužinská už má s partnerom Borisom Čellárom dcérku Améliu, ktorá vo februári oslávila tri roky. No nebude trvať dlho a dievčatko bude mať doma už aj súrodenca. „Mala by som porodiť asi o päť týždňov,” prezradila nám Lucia. 

No hoci sa veľká udalosť už blíži, umelkyňa pohlavie bábätka nepozná. „Nedali sme si to zisťovať. Neurobili sme to ani pri prvom dieťati. Podstatné je, aby bolo zdravé. A mám rada aj prekvapenia,” podotkla s úsmevom speváčka. Ako sme zistili, jasno zatiaľ nemá ani pri mene. „Často sa nám to mení. Ja ako hudobníčka mám asi aj trochu väčšie nároky, aby to dobre znelo, dobre sa vyslovovalo a pasovalo s priezviskom. Zisťujem si tiež význam mien,” netajila Lucia. Do nemocnice tak pôjde s viacerými alternatívami a to pravé si vyberie až po pôrode. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu