Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herečka z Paneláku dvojnásobnou mamičkou: FOTO priamo z lôžka!

Do rodinky Lucie Lužinskej a Borisa Čellára pribudlo ďalšie dievčatko. Šťastná rodinka sa zvečnila priamo na nemocničnom lôžku. Zobraziť galériu (4)
Do rodinky Lucie Lužinskej a Borisa Čellára pribudlo ďalšie dievčatko. Šťastná rodinka sa zvečnila priamo na nemocničnom lôžku.

BRATISLAVA – Majú ďalšiu princezničku! Jazzová speváčka Lucia Lužinská (38), ktorá je známa aj z jojkárskeho seriálu Panelák, je už dvojnásobnou mamičkou. Svoje druhé dieťatko priviedla na svet včera. Partnerovi Borisovi Čellárovi (39) tak k nedávnym narodeninám dala ten najkrajší darček. Šťastná rodinka sa na sociálnej sieti pochválila aj prvou spoločnou fotografiou. Tá vznikla priamo v nemocničnej izbe.

Budú mať veselo! V hudobníckej rodine Borisa Čellára a Lucie Lužinskej majú v týchto dňoch veľký dôvod na oslavy. Dvojici sa totiž včera narodil druhý spoločný potomok. K trojročnej dcérke Amálii pribudlo ďalšie dievčatko.

S radostnou novinkou sa hrdý otecko pochválil svojim priateľom na sociálnej sieti. „Tak a sme štyria (4 ks – z toho 3 baby),” napísal k spoločnej fotografii hudobník. Meno a miery narodeného dieťatka však neprezradil.

Lucia sa ale pred pôrodom netajila tým, že bábätko pomenujú zrejme netradične. „Často sa nám to mení. Ja ako hudobníčka mám asi aj trochu väčšie nároky, aby to dobre znelo, dobre sa vyslovovalo a pasovalo s priezviskom. Zisťujem si tiež význam mien,” prezradila nám zhruba mesiac pred veľkým dňom Lužinská. Tá do poslednej chvíle netušila, či má pod srdcom chlapčeka alebo dievčatko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu