Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najkrajšia Slovenka s tehotenským bruškom, herečka z Paneláku bez mejkapu!

Bývalá miss Ivica Sláviková je tehotná, herečka Zuzana Mauréry sa prechádzala Bratislavou bez mejkapu. Zobraziť galériu (6)
Bývalá miss Ivica Sláviková je tehotná, herečka Zuzana Mauréry sa prechádzala Bratislavou bez mejkapu.

BRATISLAVA – Divožienky! Pred pár dňami sme v centre Bratislavy stretli dve známe tváre. Obe nás zaujali svojou prirodzenosťou. Bývalá misska Ivica Jusková Sláviková (31) vyzerala ako víla Amálka s tehotenským bruškom a herečka Zuzana Mauréry (46) sa mestom promenádovala bez mejkapu.

Miss Slovensko 2005 Ivica Jusková Sláviková sa na prehliadkových mólach ukazuje len sporadicky. Momentálne sa venuje podnikaniu a očakáva príchod svojho prvého potomka. Pred pár dňami sme ju nafotili v jej obchode, ktorý nedávno presťahovala do nových priestorov. Okrem rastúceho bruška zaujala kráska aj svojím žiarivo červeným outfitom, ktorý doplnila kvetinovým vencom vo vlasoch, čím tak trochu pripomínala rozprávkovú lesnú vílu.

Pred Iviciným dizajnovým obchodíkom sme stretli aj Zuzanu Mauréry, známu z jojkárskeho Paneláku. Herečka si dala záležať na zladenom outfite, no akosi pozabudla na úpravu vlasov a mejkap. Tvár mala nenalíčenú a rozpustené vlasy, ktoré poletovali vo vetre, pôsobili neupraveným dojmom. Umelkyňa proste stavila na jednoduchosť, pohodlnosť a prirodzenosť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu