Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapivé čistky na Markíze: Zemetrasenie v Búrlivom víne!

Kvôli Mariánovi Mitašovi (dole) končia Attila Mokos (vľavo) aj Filip Tůma. Zobraziť galériu (7)
Kvôli Mariánovi Mitašovi (dole) končia Attila Mokos (vľavo) aj Filip Tůma.

BRATISLAVA - Končia aj ďalší! Po Barbore Švidraňovej (26) dostali stopku v Búrlivom víne aj iní herci. Zdá sa, že tvorcovia sa rozhodli obsadenie seriálu poriadne prečistiť. Diváci v novej sérii už neuvidia Filipa Tůmu (36) ani Attilu Mokosa (49). A za všetko môže ich kolega Marián Mitaš (33), ktorý sa pomaly stáva novou hviezdou Markízy.

Balia si kufre! Nedávno sme vás informovali, že v Búrlivom víne končí Barbora Švidraňová. A teraz je už jasné, že tvorcovia zo scenára ďalšej série vyškrtli aj Filipa Tůmu, ktorého postava bola s ryšavkou v poslednom čase nerozlučne spätá. 

Obaja herci musia odísť kvôli Mariánovi Mitašovi, ktorý stvárňuje Michala Oláha. Ten sa do deja dostal až na jar tohto roka, no stal sa naozaj výraznou osobou a poriadne zamiešal karty. Jeho postava riadi životy mnohým, ktorí o tom ani nevedia. Najnovšie mu prekážajú práve Tůmov André Simonet a Švidraňovej Karin Kučerová, preto sa musia odpratať preč. 

Podobne má Oláh zásluhu aj na tom, že v budúcom roku sa už v Búrlivom víne neobjaví jeho strýko Tibor v podaní Attilu Mokosa. Ten konečne zistil, kto je za všetkými špinavosťami a bude za to pykať. Podľa denníka Plus jeden deň zomrie práve rukou svojho synovca. „Postavy Tibora Oláha a Andrého Simoneta v seriáli končia. André však až do poslednej chvíle zohrá dôležitú úlohu,“ povedala nám PR manažérka Adriana Podobová. Otázka je, či budú poslední, koho sa tvorcovia zbavia alebo takýto osud čaká aj ďalších. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu