Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Turjanová z Búrlivého vína prvýkrát nevestou: Splnil sa jej tajný sen!

Kristíne Turjanovej sa splnil sen o svadobných šatách.  Zobraziť galériu (6)
Kristíne Turjanovej sa splnil sen o svadobných šatách.

BRATISLAVA - Konečne v bielom! Kristína Turjanová (35) je známa z viacerých seriálov, až v Búrlivom víne z nej však urobili nevestu. V dnešnej časti markizáckeho počinu povie ako Rita Kernová svoje áno Michalovi Oláhovi. Zaujímavé je, že pred kamerami sa tmavovláske takmer do bodky splnil sen o tom, ako by raz chcela vyzerať na svojej vlastnej svadbe.

V Búrlivom víne sa uzatvorí ďalšie manželstvo. Tvorcovia tentoraz urobili nevestu z Kristíny Turjanovej, ktorá hrá riaditeľku nemocnice Ritu Kernovú. Pre tmavovlásku to boli prvé svadobné scény v rámci slovenských seriálov, v žiadnom inom sa zatiaľ nevydávala. 

Pred kamerami povedala herečka áno svojmu kolegovi Mariánovi Mitašovi, ktorý hrá lekára Michala Oláha. „Na túto príležitosť sa vyberali šaty v požičovni, Kristína si vyskúšala asi šesť či sedem modelov. Scenáristi mali jasnú predstavu, že chcú jednoduché a elegantné šaty, aké sa páčia aj samotnej herečke, dozvedeli sme sa v Markíze. 

A naozaj sa zdá, že Turjanovej sa v tomto prípade splnil sen. Pre známy svadobný portál totiž pred tromi rokmi prezradila čo-to o predstave svojho veľkého dňa. Obrad si vysnívala malý, šaty jednoduché, s výstrihom na chrbte a bez závoja. Jediné, čo sa jej pri nakrúcaní nesplnilo, bola maslová farba róby, inak mohla byť naozaj spokojná. 

Napriek tomu si však umelkyňa pred kamerami ako šťastná mladomanželka rozhodne nepripadala. „Vo svadobných šatách som sa cítila dosť nekomfortne. Hlavne, keď sme nakrúcali exteriér – bola mi hrozná zima,” povedala nám Turjanová. A ako dodala, nad vlastnou svadbou zatiaľ vôbec nerozmýšľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu