Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Máme pikantné foto herečky z Búrlivého vína: Pozrite na telo novej posily!

Herečka Rebeka Poláková z Búrlivého vína v spodnej bielizni a v podväzkoch. Zobraziť galériu (9)
Herečka Rebeka Poláková z Búrlivého vína v spodnej bielizni a v podväzkoch.

BRATISLAVA – Dráždila v podväzkoch a v spodnej bielizni! Čerstvá posila markizáckeho seriálu Búrlíve víno Rebeka Poláková (28) síce pôsobí na prvý pohľad ako nežne žieňa, no vie byť aj poriadna dračica. Sexi herečke totiž nerobia problém ani odhalené a jemne erotické scény. V minulosti o tom presvedčila počas divadelného predstavenia, kedy po javisku pobehovala sporo odetá.

Bez ostychu! Mladá herečka Rebeka Poláková, ktorá si okrem iného zahrala aj v projektoch ako Dr. Ema či Kriminálka Staré Mesto, sa najnovšie začala objavovať v Búrlivom víne. Brunetka stvárňuje v markizáckom projekte prefíkanú mrchu Naďu Rácovú, ktorá je pre svoje blaho ochotná urobiť čokoľvek.

To, ako ďaleko jej postava v seriáli zájde, vedia zatiaľ iba tvorcovia. Jedno je však jasné. Herečka nemá problém ani s pikantnejšími scénami. Dokazujú to zábery z hry Closer, ktorú ponúka divadlo Aréna. Dej hovorí o erotickej túžbe a o hľadaní pravej lásky. Predstavenie je určené len pre dospelých. Pre čo najvernejšie vykreslenie reality sa herečka nechala nahovoriť aj na scény, pri ktorých pobehuje po javisku iba v spodnej bielizni a v podväzkoch.

Keď sme ju v súvislosti s týmto angažmán oslovili, bola skúpa na slovo. „Momentálne sa k tomu nemôžem vyjadriť. Napíšte mi esemesku,“ povedala do telefónu a zložila. Keď sme jej poslali správu, už na ňu nereagovala. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa na podobné scény dá nahovoriť aj v Búrlivom víne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu