Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zázrak: Prvé FOTO Mariky Gombitovej po 12-tich rokoch!

Marika Gombitová sa po 12 rokoch ukázala na verejnosti. Zobraziť galériu (5)
Marika Gombitová sa po 12 rokoch ukázala na verejnosti.

BRATISLAVA – Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou! Marika Gombitová (57) sa dlhých dvanásť rokov stránila verejnosti. Pred pár dňami však urobila výnimku, keď sa stala najkrajším narodeninovým darčekom pre svojho blízkeho priateľa Júliusa Hrona (60) k jeho životnému jubileu. Časopis Plus 7 dní disponuje fotkami z tejto oslavy. Ako vidno na záberoch, famózna umelkyňa je stále rovnako krásna ako kedysi.

Zo svojho šarmu a talentu nič nestratila! Keď začiatkom roka 2012 odvysielala verejnoprávna televízia reláciu Legendy popu venovanú Marike Gombitovej, Slovákmi milovaná umelkyňa prisľúbila, že sa k svojim fanúšikom rada vráti. „Áno, prídem, pravdaže,” reagovala na otázku Kamila Peteraja počas telefonátu krehká blondínka, ktorá sa už roky spoločnosti ľudí stráni.

A pred pár dňami speváčka svoj sľub aj dodržala. Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní, urobila tak pri príležitosti osláv 60. narodenín svojho kamaráta a zároveň zakladateľa projektu Úsmev ako dar Júliusa Hrona. „Priznám sa, že na 99% som tomu neveril. Bolo to ako zjavenie, keď prišla a naživo zaspievala Happy Birthday,” prezradil pre denník Plus jeden deň oslávenec, ktorý speváčke pred pár rokmi ponúkol bývanie v luxusnom a priestrannom byte.

Prítomnosť Mariky na spomínanej oslave bola emotívnym zážitkom pre každého jedného hosťa. „Ľudia zhíkli nadšením, ako keby videli zázrak,” okomentoval neuveriteľný okamih Boris Filan, ktorý oslavu moderoval. Na Gombitovej príchode do spoločnosti však bolo zázračné aj čosi iné - to, že sa blondínka svojím výzorom akoby vôbec nezmenila.

Aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní prináša nové zábery speváčky Mariky Gombitovej.
Zobraziť galériu (5)
Aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní prináša nové zábery speváčky Mariky Gombitovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu