Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Gombitovej návrat na scénu: Sklamanie pre Žbirku?!

Namiesto Mira Žbirku si Marika Gombitová vybrala na spoluprácu Karla Gotta. Zobraziť galériu (8)
Namiesto Mira Žbirku si Marika Gombitová vybrala na spoluprácu Karla Gotta.

BRATISLAVA - Obišla ho! Miro Žbirka (60) sa pri príležitostí svojich nedávnych narodenín vyjadril, čo by bolo pre neho najkrajším darčekom. Sníval o novom duete s Marikou Gombitovou (56). Speváčka si ho však pre spoluprácu nevybrala. Uprednostnila českého slávika Karla Gotta (73). Logicky sa preto natíska otázka, či to Mekyho nemrzí.

Pri mene Mariky Gombitovej automaticky mnohým napadne aj Miro Žbirka. Veď kedysi spolu spievali v kapele Modus a nahrali aj viacero duet. Meky je jeden z mála, s kým blondínka spolupracovala aj po stiahnutí sa z hudobného výslnia.

V posledných rokoch sú však akékoľvek počiny tohto druhu len sporadické. Stoja veľa úsilia a prehovárania. Všetci vieme, aké ťažké je Mariku inšpirovať čo i len k tomu, aby nahrala jednu pesničku,” povedal pred oslavou svojej šesťdesiatky Žbirka v nedávnom rozhovore pre agentúru SITA. Ako darček si prial práve vystúpenie Mariky Gombitovej.

Ako sa však ukázalo, sen sa mu nesplnil. No zdá sa, že speváčka práve teraz nabrala silu, aby opäť niečo vytvorila. Na spoluprácu však nekývla svojmu dlhoročnému kolegovi a kamarátovi Žbirkovi. Vybrala si Karla Gotta, ktorý by s ňou mal čoskoro dohodnúť detaily vzájomnej kooperácie.

Topky.sk zisťovali, ako tento krok vníma náš spevák žijúci v Prahe. Marika je totiž jeho srdcovkou. Zaujímalo nás, či ho trochu nemrzí, že sa pri návrate na scénu rozhodla pre českého kolegu. Počas celého dňa sa nám však so Žbirkom nepodarilo skontaktovať. Nedvíhal telefón, nereagoval na sms a neodpovedal ani na mail. V prípade, že sa nám podarí získať jeho stanovisko, text zaktualizujeme. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu