Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Marika Gombitová zaskočila Karla Gotta: O niečom podobnom sa maestrovi ani nesnívalo!

Marika Gombitová svojou nečakanou návštevou prekvapila Karla Gotta. Zobraziť galériu (4)
Marika Gombitová svojou nečakanou návštevou prekvapila Karla Gotta. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Opäť plná života! Legendárna Marika Gombitová (58) postupne plánuje svoj veľký návrat na hudobnú scénu. Po dlhých rokoch života v ústraní dokonca pred pár dňami prekvapila fanúšikov svojou prvou oficiálnou internetovou stránkou. Zaskočiť sa jej však podarilo aj samotného maestra Karla Gotta (75). Speváčka totiž českého kolegu sama vyhľadala a nečakane ho navštívila.

Hoci posledných 12 rokov žila Marika Gombitová v ústraní, Slováci ju stále považujú za jednu z najtalentovanejších a najvýraznejších osobností nášho hudobného sveta. Veď útla blondínka má na svojom konte niekoľko ocenení a piesní, ktoré sú doslova nesmrteľné. Po nešťastnej nehode sa však uzatvorila pred svetom a zároveň sa vzdala aj toho, čo tak milovala - spevu. 

V poslednom období však legendárna umelkyňa nabrala novú chuť do života. Nielenže sa začala objavovať v spoločnosti, vytvorila si aj novú internetovú stránku a hovorí o veľkom hudobnom návrate. Svojim fanúšikom sa tak plavovláska postarala o obrovské prekvapenie. No poriadne zaskočiť sa jej poradilo aj českého kolegu Karla Gotta.

Gombitová ho osobne vyhľadala a v jednom z hotelov v Senci ho nečakane navštívila. Maestrovi tak urobila veľkú radosť. S neplánovaným zážitkom a fotkou s našou speváčkou sa Gott pochválil na sociálnej sieti Facebook. „Milí priaznivci, včera (v pondelok) večer ma potešilo úplne neplánované stretnutie s Marikou Gombitovou. Sama ma vyhľadala a som veľmi šťastný, že som v jej rozžiarených očiach videl chuť tvoriť. Snáď naše stretnutie v budúcnosti prinesie nejaké ovocie,“ neskrýval nadšenie umelec. No, vyzerá to tak, že to speváčka so svojim hudobným návratom myslí vážne.

Marika Gombitová sa stretnutím s Karlom Gottom pochválila aj na svojej internetovej stránke. Na fotkách aj s textárom Kamilom Peterajom.
Zobraziť galériu (4)
Marika Gombitová sa stretnutím s Karlom Gottom pochválila aj na svojej internetovej stránke. Na fotkách aj s textárom Kamilom Peterajom.  (Zdroj: marikagombitovaofficial.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu