Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čambor po vyhadzove z Markízy: Musí začať odznova!

Peter Čambor bol dlhoročnou tvárou televízie Markíza. Zobraziť galériu (3)
Peter Čambor bol dlhoročnou tvárou televízie Markíza.

BRATISLAVA - Bez roboty nezostal! Koncom novembra sme vás na topkách informovali, že Peter Čambor (38) v Markíze už viac nepracuje. Moderátor športového spravodajstva však s hľadaním fleku dlho neotáľal. V týchto dňoch už totiž naplno zarezáva inde. No keďže blondiak hájil farby modro-žltej televízie dlhých 17 rokov, teraz mu potrvá, kým sa v novom prostredí úplne zabehne.

Zostáva na obraze! Bývalý markizák Peter Čambor sa už čoskoro zaradí k moderátorským tváram spravodajskej televízie TA3. Ako informuje internetová stránka medialne.sk, oficiálne by tam mal začať pracovať od 15. januára.

Televízia síce tieto informácie nekomentovala, moderátor bol však o čosi zhovorčivejší. „V televízii sa zatiaľ zaúčam s prácou v systéme. Moja pozícia bude podobná ako v Markíze,” povedal pre spomínaný portál Čambor.

Moderátormi športovej relácie v spravodajskej televízii sú Miroslav Michalech, Mário Porubec a Dušan Gabáni. Čoskoro sa k nim teda pridá aj Peter Čambor. Tomu len ostáva dúfať, že v blízkej dobe neplánuje jeho aktuálny chlebodarca zamestnať žiadnu ženu. Povráva sa totiž, že keď vedenie Markízy plánovalo prepúšťať, reč bola aj o Jane Hospodárovej. Tá si napokon svoj flek udržala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu