Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Turbulentný vzťah exmarkizáka Čambora: Obvinenia z nevery, rozchod a potom – nečakaný zvrat!

Peter Čambor a jeho partnerka Janka čakajú bábätko. Zobraziť galériu (4)
Peter Čambor a jeho partnerka Janka čakajú bábätko.

BRATISLAVA - Prešli si všeličím! Peter Čambor (39) sa ešte počas svojho pôsobenia v Markíze rozviedol s manželkou Lenkou. V čase, keď už nezdieľali spoločnú domácnosť, prišla do jeho života manažérka Jana. Po pár mesiacoch ale prišiel rozchod a obvinenia z nevery. Zdalo sa, že tomuto vzťahu definitívne zazvonil umieračik. No dnes je táto dvojica šťastnejšia než kedykoľvek predtým. Už v septembri by sa im totiž malo narodiť bábätko.

V roku 2010 sa Peter Čambor dohodol s manželkou Lenkou na rozvode a po nejakom čase si našiel priateľku. Manažérka Jana však už o pár mesiacov potvrdila denníku Plus 1 deň rozchod. Dôvodom mala byť moderátorova nevera. Ten napokon aj priznal, že urobil chybu. 

No hoci blondínka bola vtedy naozaj nešťastná a jej rozhodnutie o konci vzťahu sa zdalo nezvratné, nakoniec je všetko inak. Dvojica dokázala k sebe opäť nájsť cestu a už niekoľko rokov idú Peter a Jana životom ako pár. A teraz sa ich spolužitie dokonca posúva na novú úroveň.

Jana je totiž tehotná a už čoskoro by mala priviesť na svet ich prvé spoločné dieťa (obaja už majú po jednom synovi, pozn. red.). „Sme spolu a tešíme sa na bábo,” potvrdil nám radostnú novinu Peter. Podľa našich informácií je termín pôrodu stanovený na september. Nastávajúcim rodičom želáme veľa zdravia pre bábätko a šťastný vzťah až naveky... 

 

Viac o téme: Peter Čambor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu