Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ničí sám seba: Slezáček z Paneláku hazarduje so zdravím!

Juraj Slezáček hazarduje so svojim zdravím. Očividne sa totiž nevie zrieknuť cigariet ani alkoholu. Zobraziť galériu (7)
Juraj Slezáček hazarduje so svojim zdravím. Očividne sa totiž nevie zrieknuť cigariet ani alkoholu.

BRATISLAVA - Pokúša šťastie! Herec Juraj Slezáček (70) podstúpil začiatkom roka vážny zákrok, pri ktorom mu operovali cievy. Po hospitalizácii sa načas stiahol z jojkárskeho Paneláku. Príčinou nevyhnutného zásahu odborníkov bola umelcova vášeň k cigaretkám. Ako však vidno, od nikotínovej neresti si nevie dať pohov ani napriek zdvihnutiu varovného prsta. Seriálový Emilko si totiž na nedávnej párty smelo doprial tabak aj alkohol.

Neobmedzuje sa! Herca Juraja Slezáčka potrápilo začiatkom roka podlomené zdravie. Kvôli vášni k cigaretám musel byť operovaný. Komplikácie sa podpísali aj na jeho vzhľade - sedemdesiatnik bol výrazne pochudnutý a pôsobil strhaným dojmom.

V súčasnosti už vyzerá Slezáček oveľa lepšie. Niet pochýb, že mu prospela aj letná prestávka, počas ktorej sa seriál nevysielal. A hoci sa hercovi zdravotne polepšilo, zdá sa, že svojich nerestí sa do budúcna nemieni vzdať. Na pondelkovej párty, ktorú usporiadala televízia Joj pri príležitosti 1000. epizódy Paneláku, mu totiž v ruke nechýbala obľúbená cigaretka a nejedno poldeci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu