Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slezáčkova hra so smrťou: Takto sa Juraj dobrovoľne ničí!

Juraj Slezáček sa aj napriek tomu, že bojuje so zákernou chorobou, svojej obľúbenej cigaretky nevzdá. Zobraziť galériu (6)
Juraj Slezáček sa aj napriek tomu, že bojuje so zákernou chorobou, svojej obľúbenej cigaretky nevzdá. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Hazarduje so zdravím! Začiatkom minulého roka fanúšikovia Paneláku s napätím sledovali správy ohľadom zdravotného stavu Juraja Slezáčka (71). Obľúbený herec totiž podstúpil náročnú operáciu ciev, z ktorej sa zotavoval dlhšie, ako sa spočiatku predpokladalo. Pod nôž ho vtedy dohnala záľuba v cigaretách, ktoré mal na odporúčanie lekárov úplne obmedziť. No podľa našich najnovších záberov je zjavné, že umelec sa neresti nehodlá vzdať ani po tom, čo sa ku komplikáciám s cievami pridala aj zákerná rakovina.

Nepoučiteľný! Juraj Slezáček, ktorého tisícky divákov milujú ako Emilka z Paneláku, pred rokom a pol absolvoval náročnú operáciu ciev. K tej ho dohnala jeho najväčšia neresť - cigarety. No napriek tomu, že lekári nástojili na tom, aby sa nebezpečného zlozvyku úplne zbavil, prehovoriť sa im ho nepodarilo. 

„Fajčenie je môj celoživotný problém a nech sa do toho nikto nestará,“ vyjadril sa v minulosti na margo cigariet Slezáček. Pritom, ak by vtedy náhle nepodstúpil operáciu, cievy by sa mu mohli upchať a malo by to vážne následky. Navyše, pred dvoma mesiacmi sa k týmto problémom pridala aj zákerná rakovina, ktorú mu lekári objavili pri bežnej kontrole u zubára. Napriek tomu všetkému však umelec naďalej riskuje. 

Dôkazom môžu byť aj naše najnovšie zábery. Tie zachytávajú Juraja Slezáčka na ceste z jojkárskych ateliérov, kde herec v utorok natáčal svoju poslednú scénu do Paneláku. Ani teraz mu v ruke nechýbala jeho milovaná cigaretka. Nezdravý zlozvyk sa však môže hercovi kruto vypomstiť... 

Hneď ako vyšiel Juraj Slezáček z ateliérov, zapálil si cigaretu.
Zobraziť galériu (6)
Hneď ako vyšiel Juraj Slezáček z ateliérov, zapálil si cigaretu.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu