Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalší Bučko na svete: Podivné kšefty Jana... predáva vlastné dieťa!

Farmár Jano Bučko kšeftuje s vlastným dieťaťom. Zobraziť galériu (5)
Farmár Jano Bučko kšeftuje s vlastným dieťaťom.

SIHLA - Nič nie je zadarmo! Tohto tvrdenia sa očividne drží aj Ján Bučko (30), ktorému televízna kariéra poriadne udrela do hlavy. Najnovšie sa totiž rozhodol kšeftovať so svojou čerstvo narodenou dcérkou Aničkou.

Toto už preháňa! Nie je žiadnym tajomstvom, že Jano Bučko má maniere veľkej televíznej hviezdy. Povesti „majstra sveta“ nezostáva nič dlžný ani po tom, čo už jojkárska šou zo života sihlianskej rodiny zmizla z obrazoviek. Farmárova partnerka Lucia totiž v utorok priviedla na svet svoje štvrté dieťa, z čoho sa rozhodol svojský statkár vyťažiť maximum.

Keď sme Janovi k radostnej udalosti zablahoželali a požiadali ho o spoločnú fotografiu s dcérkou, zaskočil nás svojou odpoveďou. „Určite vám žiadne zábery nedám. Ja na tom potrebujem aj zarobiť,“ poznamenal Bučko, ktorý sa nechcel podeliť o svoju radosť s čitateľmi topiek. Zaradil sa tak do kategórie, v ktorej nechýba napríklad ani Martinka z Turca. Kleopatra si tiež bez rozpakov pýta peniaze za všetko, čo je spojené s medializovaním jej osoby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu