Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

"Matka roka" z Bučkovcov: Lucia, čo to, preboha, robíš tomu bábätku?!

Tehotná Lucia si na seba príliš veľký pozor nedáva. Rozdáva facky a ťahá jednu za druhou. Zobraziť galériu (5)
Tehotná Lucia si na seba príliš veľký pozor nedáva. Rozdáva facky a ťahá jednu za druhou.

SIHLA - S opatrnosťou to nepreháňa! Ako sme vás už na topkách informovali, rodina Bučkovcov známa vďaka jojkárskej šou sa čoskoro rozrastie. Nádejná nevesta sihlianskej famílie totiž nosí pod srdcom v poradí už štvrté dieťatko. O mladej Rómke Lucii sa však nedá povedať, že by bola najvzornejšou mamičkou. Skôr naopak. So zdravím nenarodeného potomka poriadne hazarduje. Hoci má už zaguľatené bruško, na farme pofajčieva jednu za druhou. A pozor si nedáva ani pri fyzických aktivitách - keď fackala súťažiacu, nebrala ohľad na zaoblené krivky.

Nezodpovedná! Na statku rodiny Bučkovcov sa to v súčasnosti hemží samými bruchami. Pričinili sa o to jednak obézni súťažiaci šou Slnko, seno, slanina, ktorí sa usilujú schudnúť, ale aj partnerky synov svojráznej rodiny. Nádejné nevesty Evka a Lucia sú totiž v požehnanom stave.

Kým v prípade prvej slečny o otcovi jej dieťaťa nikto nepochybuje, u mladej Rómky je to inak. Lucia sa totiž ešte krátko pred tým, než sa prevalila informácia o jej tehotenstve, zdržiavala v zahraničí. Zarážajúce na jej odchode pritom bolo to, že si so sebou vzala len najmladšieho synčeka, ktorého biologickým otcom je iný muž než Jano. Zvyšné dve deti nechala na starosť Bučkovcom. 

Takéto správanie by považovala nejedna žena za nezodpovedné. Ak by ste si ale mysleli, že Lucia už ničím neprekvapí, mýlite sa. Ani počas nakrúcania reality šou Slnko, seno, slanina sa nesprávala ako vzorná mamička. „Príliš veľký pozor si na seba nedávala. Dosť veľa fajčila a nevyhýbala sa ani namáhavým aktivitám," dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia relácie. Pohľad na niektoré z odvysielaných záberov to len potvrdzuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu