Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slávni Bučkovci po 2 rokoch: Sex s černochom, úvahy o zabití dieťaťa aj drsné hádky!

Bučkovci majú v rodine nové prírastky a veľa vecí, ktoré treba riešiť za kuchynským stolom. Zobraziť galériu (15)
Bučkovci majú v rodine nové prírastky a veľa vecí, ktoré treba riešiť za kuchynským stolom.

SIHLA - Opäť v telke! Svojrázna rodinka zo stredného Slovenska sa preslávila, keď dvaja z bratov Bučkovcov účinkovali v šou Farmár hľadá ženu. Neskôr mali až dve vlastné relácie. Po dvoch rokoch prestávky sa televízia Joj rozhodla opäť ich priniesť na svoje obrazovky. Početný klan totiž nezaháľal a má množstvo noviniek, z ktorých sa možno niektorým divákom aj hlava zatočí.

Znovu v svetle reflektorov! Televízia Joj túto jeseň priniesla program Stratené hviezdy. V rámci nakrúcania navštívili tvorcovia aj rodinu, ktorá už mala na Kolibe dva vlastné formáty - Bučkovci a chudnúcu šou Slnko, seno, slanina. 

Svojrázni Stredoslováci však majú toľko noviniek, že jedna relácia im nestačí. Podľa našich informácií s nimi tvorcovia preto nakrútili materiál až na štyri vydania. Najhorúcejšie správy sa týkajú najstaršieho Jana a stredného Joža. 

Syn Jano Bučko s partnerkou Luciou

Lucia a Jano majú naozaj búrlivý vzťah. Mladá mamička s rómskymi koreňmi už viackrát od priateľa ušla, raz sa dokonca vrátila tehotná. Najstarší zo synov ale dieťa prijal za svoje. No a v čase, kým neboli na obraze, sa tá istá situácia zopakovala.

Tmavovláska ušla do Prahy, kde si užívala s černochom. A románik nezostal bez následkov - otehotnela a porodila mulatku Aničku. Zúfalá Lucia si bábätko nechcela nechať. „Mala som také stavy, že som ju chcela zabiť. Skrátka, aby sa to nikto nedozvedel,” zverila sa pred kamerami. Neskôr uvažovala o adopcii. Zaúradovala ale Anka Bučková, ktorá bola odhodlaná postarať sa o bábätko, hoci ho nesplodil jej syn. Rodinka sa tak nakoniec rozrástla, ale... „Ale je čierne,” okomentoval narodenie malej Aničky otec rodiny. 

Syn Jožo Bučko s partnerkou Klárou

Češka Klára mala vždy s rodinou svojho muža trochu problém. A nie je to inak ani dnes. Hneď v úvodnej epizóde totiž vypukne hádka medzi ňou a zvyškom Bučkovcov. Príčinou je jej údajné tehotenstvo, o ktorom všetci hovoria, no ona ho popiera. „Ukazovala mi test a teraz, že kde sme to vydedukovali, do očí mi ide klamať,” rozčuľovala sa mama Anka, ktorú nevesta obvinila z vymýšľania si pod vplyvom alkoholu.  

Celá rodina sa nakoniec proti Kláre spikla. Tradične v kuchyni za stolom všetci spriadali plán, ako ju donútiť urobiť si tehotenský test. Partnerka najmladšieho Tomáša totiž tvrdila, že Češka svoj stav tají, lebo dieťa nechce. A to Bučkovci jednoducho nemôžu dopustiť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu